• Fostul majordom al prințesei Diana a declarat că el crede că prințesa ar fi participat la încoronarea regelui Charles al III-lea.
  • „Cred că ar fi arătat uimitor. I-ar fi eclipsat pe toți”, spune Paul Burrell.
  • Paul Burrell a dezvoltat o relație strânsă cu regretata prințesă Diana, fiind majordomul prințesei până la moartea acesteia.

Fostul majordom al prințesei Diana a declarat că el crede că prințesa ar fi participat la încoronarea regelui Charles al III-lea dacă ar fi fost în viață astăzi, scrie The Independent.

Într-un interviu acordat prezentatorului Dan Wootton de la GB News, Paul Burrell a declarat că nu numai că Prințesă de Wales „ar fi participat” la încoronarea fostului ei soț, sâmbătă, dar și că ar fi „eclipsat pe toată lumea” la ceremonie.

„Cred că ar fi participat”, a spus Burrell. „Cred că ar fi arătat uimitor. I-ar fi eclipsat pe toți – spre supărarea unora – dar ar fi făcut-o cu grație” . Fostul majordom a subliniat că Prințesa Diana nu ar fi ratat încoronarea „fiind un membru atât de vocal al familiei regale” și fiind „atât de mândră de fiii ei” – Prințul William și Prințul Harry.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

El a adăugat că Diana însăși „ar fi mers mai departe” până acum și speră că „și-ar fi găsit dragostea” cu altcineva. Paul Burrell a dezvoltat o relație strânsă cu regretata prințesă Diana, fiind majordomul prințesei până la moartea acesteia, în august 1997. El a început să lucreze la Palatul Buckingham când avea 18 ani, iar un an mai târziu a devenit majordomul personal al regretatei regine Elisabeta a II-a.

Burrell a declarat anterior că Diana l-a descris ca fiind „stânca ei” și că a fost „singurul om în care a avut încredere” în memoriile ulterioare scrise de fostul majordom.

Citește și