• Prințul Luitpold Rupprecht Heinrich s-a plâns de costumele de la Oktoberfest.
  • Nemții cred că costumele de la Oktoberfest sunt indecente și că nu respectă nici tradiția festivalului.
  • Nemții spun că Oktoberfest nu mai reprezintă cultura bavareză, tot ei cred că a ajuns un festival unde se bea prea mult.

După ce au rămas fără puiul tradițional bavarez din cauza activiștilor, acum rămân și fară hainele tradiționale, scrie Daily Mail.

Prințul bavarez și tradiționaliștii din Munchen care spun că în ultimii ani Oktoberfest nu a mai reprezentat cultura bavareză și s-a transformat într-un festival la care oamenii vin să bea cât mai multă bere și să se îmbrace în costume indecente.

Prințul de Bavaria se plânge de hainele de la Oktoberfest

Prințul de Bavaria, Luitpold Rupprecht Heinrich, se plânge că hainele tradiționale au fost înlocuite de costume fabricate în China care pun prea mult accentul pe decolteul fetelor care ajung la Oktoberfest. Costumele care îi lasă pe toți să își etaleze corpurile transformă festivalul într-un circ, iar cultura și tradiția sunt pierdute.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
CUM SE TRANSMITE GRIPA AVIARĂ
SPACEY NEAGĂ NOILE ACUZAȚII
A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS

Prințul de Bavaria, Luitpold Rupprecht Heinrich, în vârstă de 72 de ani, al cărui străbunic a fost ultimul rege bavarez, a declarat că costumele ieftine transformă festivalul istoric într-un „carnaval”.

„Când văd costume populare chinezești făcute din plastic, pseudo-costume cu dirndls strâmte, atunci totul devine un carnaval„, a declarat prințul pentru un post de radio.

El a adăugat: „Dacă totul se rezumă doar la a purta un costum pentru a te îmbăta… pierzi multă cultură și tradiție în acest proces”.

Citește și: