• Regele Charles al III-lea urmeză să viziteze România pentru 5 zile săptămâna viitoare, în timp ce fiul său, prințul Harry, vine la Londra pentru un proces.
  • Monarhul plănuiește să se recupereze prin o drumeție privată în Transilvania.
  • Charles vine în România periodic și deține cel puțin 10 proprietăți.

Regele Charles al III-lea vine săptămâna următoare în România, mai exact în Transilvania. Vizita în țară coincide cu cea a fiului său Harry la Londra, deci șansele ca aceștia să se întâlnească sunt mici, scrie The Telegraph.

Harry a dat în judecată presa pentru piratare telefonică

Ducele de Sussex vine din nou la Londra după vizita grăbită de la încoronarea tatălui său. La evenimentul încoronării, Harry și-a petrecut noaptea la Windsor iar presa britanică a scris că nu a vorbit nici cu Regele Charles al III-lea, nici cu mama sa vitregă, Regina Camilla, relațiile aceștia fiind în continuare destul de tensionate.

Prințul Harry este așteptat să depună mărturie împotriva lui Piers Morgan, fost editor la The Mirror, acesta a devenit unul dintre cei mai mari critici ai familiei regale și în special al familei de Sussex.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cum își petrece regele timpul în România?

Regele Charles al III-lea își dorește să se recupereze după ultimele evenimente din viața sa prin o drumeție privată în Transilvania. Se știe că regele este iubitor de natură, iar zona rurală din jurul proprietății sale de la Viscri este perfectă.

Acolo va face drumeții, echitație și activități de explorare a zonelor de pajiști sălbatice specifice zonei. În proprietatea regelui nu există wifi, televizor sau radio deci este o atmosferă perfectă pentru recuperarea fizică și psihică.

Citește și: