• Un zvon conform căruia Selena Gomez și Zayn Malik ar fi împreună a luat amploare pe internet.
  • Potrivit mai multor publicații, cei doi ar fi intrat într-un restaurant ținându-se de mână și sărutându-se.
  • Cu această ocazie, fanii au scos „de la naftalină” videouri vechi, în care Selena se declara fan Zayn.

Un zvon conform căruia Selena Gomez și Zayn Malik ar fi împreună a luat amploare pe internet. Potrivit unei tiktok-erițe, cei doi ar fi intrat într-un restaurant ținându-se de mână si sărutându-se.

O tiktok-eriță pe nume Klarissa Garcia a postat o captură de ecran dintr-o conversație cu prietena ei care lucrează la un restaurant de fițe din New York. Aparent, în restaurant tocmai își făcuseră apariția Selena și Zayn, ținându-se de mână si sărutându-se. Postarea nu conține imagini, însă a fost suficient ca zvonul să se răspândească rapid și să îi isterizeze pe fanii Selenei.

Zvonul este preluat de către Daily Star, care citează publicația Entertainment Tonight. Selena și Zayn au ieșit la restaurantul SoHo din New York, aseară în jur de 10:30. Erau de mână și se sărutau. Majoritatea celor din restaurant nu i-au observat. Păreau că se simt bine împreună și era cât se poate de evident că erau la o întâlnire” , a spus sursa. 

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Cu această ocazie, fanii au scos de la naftalină” videouri vechi, în care Selena se declara fan Zayn.

Selena Gomez este una dintre cele 18 persoane pe care Zayn Malik le urmărește pe Instagram. În trecut, artista ar fi avut o relație și cu fostul coleg de trupa al lui Zayn, Niall Horan.

Despre Zayn Malik se știe că are o fetiță cu supermodelul Gigi Hadid. Nu ar fi prima oara când Selena „atentează” la iubiții fetelor Hadid. Aceasta a avut o relație și cu The Weeknd, fostul iubit al Bellei Hadid.

Citește și

FOTO. Primul superiaht printat 3D din lume. Jacuzzi uriaș, grădini hidroponice și o piscină care se transformă în heliport

VIDEO. Noul film al lui Nicolas Cage este o continuare a unui clasic horror vechi de 90 de ani

FOTO. Orlando Bloom a vizitat copiii din Ucraina. „Nu m-am așteptat ca războiul să se extindă în toată țara”