• Tinerii renunță la micul dejun tradițional, despre care spun că este prea gras.
  • 14% dintre români spun că mănâncă zilnic sau aproape zilnic produse „on the go” din supermarket.
  • 52% dintre români spun că sunt dispuși să plătească mai mult pentru o mâncare mai sănătoasă.

Tu cât de sănătos mănânci? Generația Z arată un interes mai mare pentru un stil de viață sănătos. Tinerii englezi consideră că micul dejun tradițional este prea gras, scrie The Times.

Un sondaj realizat în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani a arătat că un sfert dintre acestea abia dacă mănâncă acest fel de mâncare, iar unul din zece nu o face niciodată. Aproape patru din zece cred că este prea gras sau unsuros pentru a fi consumat în mod regulat, în timp ce aceeași proporție este îngrijorată de numărul de calorii, iar o treime consideră că durează prea mult timp pentru a-l pregăti.

Cercetările arată că 15% din tineri consumă de două ori pe an și 10% nu o consumă deloc. 70% dintre ei spun că ar reveni la micul dejun englezesc dacă ar fi un consum mai redus de grăsimi și calorii și ar exista o mai bună pregătire a vaselor. Așadar…. Tu ce alegi să mănânci?

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Românii iubesc mâncarea tradițională, dar și produsele „on the go”, îți arată asta un studiu în care 14% dintre respondenți au declarat că aleg produsele zilnic sau aproape zilnic. Iar 52% din români ar plăti mai mult pentru a mânca mai sănătos.

Citește și