• Potrivit unui raport de la Hitched, nunțile din 2024 vor fi mai personalizate în funcție de cerințele mirilor.
  • Căutările pe Google ne arată că în tendințe apare fotografia pe film.
  • Mai nou, cuplurile caută locații pentru a le închiria pentru cel puțin 2 zile.
  • Căutările pe Google pentru „nuntă A.I.” s-au dublat în ultimul an.

Te căsătorești în 2024? Ei bine, s-ar putea să ai multe de planificat deoarce căutările pe Google au crescut cu 266%, iar conform unui raport de la Hitched, nunțile din 2024 vor fi mai personalizate ca niciodată și se vor concentra mai mult pe experiența oaspeților.

Căutările pe Google au crescut cu 266%

Ei bine, căutările pe google analizate de Hitched ne arată că în tendințe apare fotografia de film. Căutările Google pentru „fotografie de film pentru nunți” au crescut cu 266% în acest an.
Mai nou, cuplurile caut locații pentru a le închiria pentru cel puțin 2 zile, să ne aducem aminte că o nuntă românească dura pe vremuri trei zile, așadar, se pare că revenim la obicei.

O altă tendință, sunt nunțile vintage, iar interesul online pentru acest tip de nunți a crescut cu aproape o treime, mai exact cu 39% în ultimul an, iar dacă vorbim despre divertisment, raportul de la Hitched ne arată că viitorii miri caută saxofiniști. Să nu uităm și de cadouri.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Listele de cadouri sunt o modalitate foarte bună pentru cupluri de a comunica ce cadouri ar dori de fapt să primească de la oaspeții lor, asta pentru că suntem era Inteligenței Artificiale, căutările pe Google pentru „nuntă A.I.” s-au dublat în ultimul an. Așadar, vedem cupluri care se bazează pe noi tehnologii pentru a le ajuta cu planificarea nunții sau cu discursul romantic de nuntă. Mulți se gândesc și la petreceri virtuale.

Citește și: