Toamna este vremea perfectă pentru supe cu legume. Chef: „Este sezonul abundenței și avem o multitudine de legume”

Tu ce mănânci toamna asta? Supele cremoase și delicioase sunt alegerea perfectă pentru sezonul rece, spune Alex Strugari, chef. Ai o multitudine de variante. Poți să alegi dintre supa de cartofi dulci, praz și nucă, supa de țelină cu pere, sau supa de ardei copți. Iar ideile nu se opresc aici.

Care sunt cele mai hrănitoare supe de toamnă și cum ajută ingredientele aroma și sănătatea?

„În această perioadă o variantă foarte bună este ciorba. Fie că este într-o formă de restaurant sau o ciorbă simplă de varză, o supă cremă de varză. Trebuie să călim două cepe, adăugăm varza, foi de dafini și cimbrișor. Este un preparat foarte simplu. Pentru supa cremă de morcov, restaurantul are o variantă raw-vegană în care folosim morcovi cruzi puși la blender. În supa cremă de dovleac putem pune nuci pentru că este o combinație foarte bună. Este sezonul abundenței și avem o multitudine de legume”, a declarat Alex Strugari, chef, pentru Aleph News.

Exit mobile version