• Prima zi de Paște nu este doar o sărbătoare religioasă, ci este o manifestare a esenței umane.
  • Sărbătoarea Învierii lui Hristos ne aduce aminte că bucuria este o binecuvântare pe care o putem împărtăși cu ceilalți.
  • Bucuria este cea mai bună formă de recunoaștere a prezenței lui Dumnezeu.

Prima zi de Paște nu este doar o sărbătoare religioasă, ci este o manifestare a esenței umane, a credinței în lucruri mai mari decât noi înșine și a puterii pe care o avem de a găsi lumină în cele mai întunecate momente. Sărbătoarea Învierii lui Hristos ne aduce aminte că bucuria este o binecuvântare pe care o putem împărtăși cu ceilalți. Bucuria este cea mai bună formă de recunoaștere a prezenței lui Dumnezeu. Tu mai știi să te bucuri?

„Mă bucur de lucruri simple, alături de familie, de mama mea, în satul în care m-am născut, de iubire, de recunoștință. Cu toții trebuie să știm să dăruim celor din jur cu toată inima, cu iubirea din noi pentru că asta ne vindecă. Făcând pentru alții, le facem, de fapt, pentru noi. Miracolele pornesc din inima noastră. În momentul în care crezi din tot sufletul și dăruiești celor din jur, miracolele apar și în viața ta”, a explicat Florentina Pavăl, profesor, la Aleph News.

Citește și

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"