• Balenciaga a lansat pantalonii pictați manual în 100 de ore, care costă 25.000 de euro.
  • Pantalonii arată ca o combinație de jeanși și piele, însă sunt realizați din bumbac și in.
  • Pantalonii ar putea fi perfecți pentru clienții care vor să poarte jeanși sau piele pe caniculă.
  • Sunt pictați manual în trompe l’oeil pentru a semăna cu denimul decolorat și cu pantalonii de piele uzați.

În aceste zile caniculare, tot ce îți poți dori este o ținută lejeră, pe care să nu simți că o porți. O piesă vestimentară de la Balenciaga ar putea fi soluția.

Dacă ți-ai dori să porți jeanși sau piele în aceste zile care ne topesc la propriu, să știi că brand-ul a lansat o pereche de pantaloni care se aseamănă atât cu denimul, cât și cu pielea, însă sunt extrem de subțiri. Sunt realizați din bumbac, sunt pictați manual, iar toate detaliile, cum ar fi buzunarele, cusăturile și efectele de material deteriorat, fac parte din pictură.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
A.I. ÎN MUZEE

Pantalonii au fost dezvăluiți luna trecută, la show-ul Balenciaga de la Săptămâna Modei de la Paris și, oricât ne-am dori să ne gândim la ei ca la o opțiune pentru caniculă, știm foarte bine că astfel de piese couture pot fi purtate o singură dată și ajung în muzeu.

Costă nu mai puțin de 25.000 de euro, însă prețul este „justificat” pe site-ul casei de modă prin cele 100 de ore de muncă necesare pentru a crea iluzia optică. Pantalonii sunt deja disponibili, însă pot fi comandați doar la cerere. Aceștia vin ca o completare la renumitele articolele neconvenționale gândite de Demna Gvasali, care nu sunt o noutate când ne gândim la Balenciaga. Ideile pornesc dintr-un sarcasm al directorului de creație și rezonează foarte bine în rândul tinerilor. Ne amintim de geanta de lux realizată din prosoape, pantofii balerini pentru bărbați și celebrii saci de gunoi marca Balenciaga.

Citește și: