• Un bărbat a fost arestat pentru că a încercat să facă sex cu un copac.
  • Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat sub suspiciunea de expunere indecentă.
  • Imaginile îl arată pe bărbat care își dă jos pantalonii scurți albaștri și își scoate tricoul bleumarin înainte de a îmbrățișa copacul.

Un individ a fost arestat după ce a fost surprins dezbrăcat sărutând un copac și încercând să întrețină relații sexuale cu arborele, scrie Daily Mail. 

Marți, un echipaj de poliție a fost chemat la o întâlnire bizară în Queen Elizabeth Gardens din Salisbury, Wiltshire, în Marea Britanie, au anunțat autoritățile.

Oamenii din parc au fost îngrijorați de comportamentul bărbatului când acesta s-a expus brusc și a început să se frece de scoarța copacului.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
TAYLOR ÎȘI SCHIMBĂ GARDEROBA
MIT: AI GRIJĂ LA MINCIUNILE A.I.!
CRIPTOMONEDELE SUNT ARMA LUI TRUMP
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
GRETA THUNBERG A FOST ARESTATĂ

Imaginile îl arată pe bărbat care își dă jos pantalonii scurți albaștri și își scoate tricoul bleumarin înainte de a îmbrățișa copacul.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat sub suspiciunea de expunere indecentă și eliberat pe cauțiune, întrucât investigațiile sunt în curs de desfășurare.

Un martor a declarat: ,,Mă plimbam în parc cu unul dintre prietenii mei și am văzut un bărbat îmbrățișând un copac. Ne-am apropiat și, în timp ce o făceam, am văzut că avea pantalonii jos. De aceea am început să înregistrez. ”

„După ce am încetat să mai înregistrez, poliția a apărut și a început să-l urmărească pe bărbat, apoi l-a arestat. ” , a mai spus bărbatul.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Wiltshire a declarat: ,,Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost arestat ieri sub suspiciunea de expunere indecentă, după ce ofițerii au fost chemați la Queen Elizabeth Gardens la scurt timp după ora 16.30, în urma mai multor sesizări din partea unor cetățeni cu privire la un bărbat dezbrăcat.

„Ancheta este în curs de desfășurare” , au precizat autoritățile.

Citește și

FOTO. Iubita lui Al Pacino a născut. Cei doi au fost surprinși plimbându-se în oraș

Noua platformă socială care rivalizează cu Twitter. A fost creată de foștii angajați ai lui Elon Musk

Fostul secretar de stat al SUA, Henry Kissinger, nu crede că Putin va supraviețui politic unui război pierdut de Rusia