• Un centenar a luat micul dejun la McDonald’s aproape în fiecare zi, timp de 36 de ani.
  • Locuitorul din Virginia de Vest și veteran al celui de-al Doilea Război Mondial a mers la lanțul de restaurante împreună cu prietenii pentru a-și sărbători cea de-a 100-a aniversare.
  • „Nu mă pot opri acum”, a declarat Zan White pentru postul local WDTV.

Un bărbat din Virginia de Vest, veteran al celui de-al Doilea Război Mondial și-a sărbătorit vineri cea de-a 100-a aniversare la McDonald’s.

Zan White ia micul dejun la McDonald’s din Elkins aproape în fiecare zi, de 36 de ani, ca parte a unui grup pe care l-a înființat și care a fost numit Clubul ROMEO, o abreviere de la Retired Old Men Eating Out, scrie Insider.

White a declarat pentru WDTV că nu este sigur de ce a trăit atât de mult timp, dar că nu intenționează să își schimbe obiceiurile alimentare.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

„Vin aici de 36 de ani; nu mă pot opri acum”, a spus el.

White a fost reparator de radare în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. A petrecut întreaga viață în Elkins, aproape de granița statului cu Maryland și Virginia.

Cum trăiești peste 100 de ani? Experții dezvăluie 3 diferențe cheie în obiceiurile a peste 1.000 de supercentenari din întreaga lume

Cei mai longevivi oameni din lume tind să aibă câteva obiceiuri în comun, precum mâncatul sănătos, un echilibru între muncă și viața personală și activitatea fizică. Totuși, există câteva diferențe notabile, potrivit cercetătorilor.

Citește și: