• Dacă vă puteți da seama ce părți ale corpului sunt stresate, vă puteți concentra pe calmarea și relaxarea lor.
  • Apoi, respiră adânc și concentrează-te asupra prezentului, fără a lăsa mintea să se rătăcească.
  • vei dori să îți relaxezi întregul corp, începând cu partea de sus și apoi coborând în jos, câte o parte pe rând.

Există multiple motive pentru care vă puteți trezi, dar cea mai mare preocupare va fi întotdeauna aceea de a vă întoarce la somn. Dr. Meadows spune că există câteva trucuri de somn de două minute pe care le puteți profita la maximum pentru a vă întoarce ușor la somn.

Prima metodă este o idee care durează două minute, practic doar îți limpezești mintea și te concentrezi asupra unui loc calm, cum ar fi să fii într-o canoe pe un lac calm sau într-o pădure înconjurată de natură. De asemenea, vei dori să îți relaxezi întregul corp, începând cu partea de sus și apoi coborând în jos, câte o parte pe rând.

Dacă cele două minute de somn de mai sus nu sunt suficiente, puteți adăuga și tapotarea corpului în rutina dumneavoastră. Body tapping este un sistem foarte simplu care este folosit în mod obișnuit de persoanele cu anxietate. În timp ce încercați să adormiți, pur și simplu bateți cu degetele în anumite puncte de pe față și claviculă. Apoi, respiră adânc și concentrează-te asupra prezentului, fără a lăsa mintea să se rătăcească. Repetați acest proces până când adormiți.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA

Puteți, de asemenea, să completați ceea ce oamenii de știință numesc o scanare a corpului. Aceasta, practic, vă permite să deveniți mai conștient de ce părți ale corpului dumneavoastră sunt stresate. Nu este chiar un mod de a te duce la somn în două minute, dar dacă vă puteți da seama ce părți ale corpului sunt stresate, vă puteți concentra pe calmarea și relaxarea lor. Acest lucru vă va ajuta în cele din urmă să vă întoarceți la somn mai repede.