• În acest weekend continuă proiectul „Străzi deschise – București, Promenadă urbană”.
  • Pe 27 aprilie, la Hanul Gabroveni, începe evenimentul „Muzică în lumea lui Dalí”.
  • Filmul „Challengers” cu Zendaya în rol principal, a avut premiera în România.

Vremea caldă își revine în drepturi, așa că weekend-ul te așteaptă cu evenimente.

Te poți plimba pe Calea Victoriei în cadrul proiectului „Străzi Deschise”, unde poți participa la un flashmob marca Damian Drăghici and Brothers, dar și concerte cu Ozana Barabancea și Jazz Club Emil Bîzgă. După plimbare, merge să încerci preparatele de la „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”. Unde? Pe Bulevardul Kiseleff.

Cum spune și Lopahin în Livada de Vișini al lui Cehov „Hei, muzicanți! Cântați!”. Pe 27 aprilie, de la ora 18:00, la ARCUB – Hanul Gabroveni, ai parte de evenimentul „Muzică în lumea lui Dalí”. Pictură și muzică susținută de artiștii Operei Naționale București.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G

 „Băieții de zinc” dramatizare după „Soldații de zinc” al laureatei Premiului Nobel Svetlana Aleksievici – o radiografie cutremurătoare a durerii unor mame care-și pierd fiii într-un conflict sângeros și absurd – se vede la Teatrul Bulandra. Când? Pe 27 aprilie, de la ora 19:00.

În weekend ai 2 filme apărute în cinematografe. Mult așteptatul „Challengers” cu rising star-ul Zendaya. Aici afli povestea fostei jucătoare de tenis Tashi Duncan. Avem și „Guvernul Copiilor 2”, lansat oficial în cinematografe. În filmul regizat de Ioana Mischie, vezi povestea unui grup de puști ce rezolvă probleme de oameni mari.

Citește și