• Parcul Național Serengeti din Tanzania găzduiește 2 mil. de antilope, girafe și zebre.
  • În Parcul Național Volcanoes din Rwanda poți face cunoștință timp de o oră cu gorile de munte.
  • Parcul Național Volcanoes are aprox. 340 de gorile de munte și 300 de specii de păsări și mamifere.

3 martie marchează Ziua Mondială a Faunei Sălbatice. Leii, maimuțele și urșii grizzly sunt câteva dintre animalele care fac parte din această familie. Ai crescut cu ele. Mai întâi ai făcut cunoștință cu ele prin cărțile de colorat, apoi le-ai văzut în desenele animate preferate. Unde poți avea ocazia să le vezi chiar în realitate?

Insulele Galápagos

insulele vulcanice din Ecuador adăpostește sute de specii de animale și plante care se găsesc doar aici. Tortuga Bay este locul celebru în care țestoasele depun ouăle din care pot fi observați puii de țestoasă care fac primul drum spre mare. Pe același țărm se pot observa și iguanele marine sau pelicani, iar rechinii nu sunt foarte departe.

Parcul Național Serengeti – Tanzania

Probabil cel mai cunoscut loc în care pot fi văzute grupuri mari de animale în habitatul lor natural: aproximativ 2 milioane de antilope, girafe și zebre obișnuiesc să migreze în diferite perioade ale anului. Făcând parte din patrimoniul mondial UNESCO, acest parc găzduiește și cele cinci animale rare – elefanți, rinoceri, bivoli sau leoparzi.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Parcul Național Volcanoes din Rwanda, Africa

Munții din acest parc național găzduiesc cele aproximativ 340 de gorile de munte din totalul estimat de 800 de exemplare la nivel mondial. Turiștii care doresc să viziteze familiile de gorile de munte o pot face doar însoțiți de un ghid autorizat și au nevoie de un permis de vizitare. Se eliberează 8 astfel de permise pentru fiecare zi iar interacțiunea cu gorilele este limitată la o oră. Tot aici pot fi observate și maimuțe aurii, elefanți de pădure, bivoli și alte peste 300 de specii de păsări și mamifere.

Citește și