• Frank’s Cafe din Londra te așteaptă cu mâncare excelentă și o gamă largă de băuturi.
  • Azoteca del Circulo din Madrid se transformă noaptea în club cu muzică live.
  • The Roof at the Reykjavik e cel mai bun loc pentru a te bucura de Aurora Boreală la înălțime.

Mergi într-un city break și să admiri frumusețea orașului vizitat și, în același timp, să faci o pauză la recordul de pași făcuți? Poți alege să te bucuri de splendoarea locație de la înălțime. Iată cele mai frumoase rooftop-uri din lume. Un altfel de a vedea cele mai frumoase locuri de pe planetă, pe un acoperiș, sorbind dintr-o șampanie sau degustând un vin aromat.

Cum arată topul

Clasamentul Big 7 Travel se deschide cu Frank`s Cafe din Londra. Un bar relaxat pe un acoperiș dintr-o parcare cu mai multe etaje. „Puterea constă în simplitatea sa, precum și în mâncarea sa excelentă, de sezon”, se laudă restaurantul. Pe lângă mâncarea gustoasă, vei găsi aici și o gamă largă de băuturi și muzică pentru toată lumea. Dacă vrei să mergi, grăbește-te! Frank`s Cafe este deschis doar vara.

Pentru locul doi te duc în Madrid, Spania. La rooftop-ul Azotea Del Circulo. Big 7 Travel descrie acest loc drept „o piatră de temelie a scenei barurilor din Madrid”. Găsești aici mâncăruri mediteraneene delicioase și muzică live pentru o seară incendiară de club. Are un acoperiș retractabil, așa că poți merge aici tot anul.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA

Și medalia de bronz merge în Islanda, la The Roof at the Reichiavic. Se află la etajul șase al unui hotel în zona portului vechi a capitalei islandeze. Big 7 Travel notează că barul este „prezentat drept cel mai bun loc din capitală pentru a te bucura de nopțile lungi de vară, precum și de magicele aurore nordice”.

Restul topului este completat de Oroya din Madrid, Sixteen Roof din Istanbul și Sky Bar by Seen din Lisabona.

Citește și