• Actrița Tatum O’Neal a făcut dezvăluiri despre consumul excesiv de droguri.
  • În 2020, acrița a a ajuns în comă, în urma unei supradoze.
  • Tatum a recunoscut că are dificultăți în a citi și a scrie, în urma incidentului.

Într-un interviu exclusiv pentru PEOPLE, Tatum O’Neal a făcut dezvăluiri despre consumul excesiv de droguri și cât de mult a afectat-o. În 2020, acrița a a ajuns în comă, în urma unei supradoze.

„O iau zi după zi și încerc să nu mă gândesc la trecut, să nu mă gândesc prea mult la viitor și să încerc să o iau zi după zi, pentru că am trecut prin multe în viața mea”, a declarat actrița.

„M-am trezit în comă fără niciun cuvânt. Fără nimic. Nu știam unde sunt, nu știam ce să cred, nu știam ce să fac și nu aveam niciun cuvânt de spus. Nimic. Și nimeni nu-și dădea seama ce se va întâmpla dacă voi muri sau dacă voi trăi. Și am trăit. E un miracol”, a continuat ea.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Deși a supraviețuit, Tatum a rămas cu dificultăți de citire și scriere, în urma incidentului.

„Încă nu reușesc să citesc și să scriu cu adevărat. Ceea ce este, este ceea ce este. Eu, eu, eu, eu aș vrea să nu fi fost… Mi-aș dori să pot să citesc și să scriu mai mult, ceea ce mi-a plăcut să fac toată viața mea”.
Acum, ea participă la multe întâlniri de susținere și se mândrește cu zilele de sobrietate la care a ajuns.

„Nu mai vreau să beau din nou și nu vreau să mai consum din nou, dar mă descurc mult mai bine în această privință și fac atât de multe întâlniri. Sunt impresionată de mine însămi în legătură cu întâlnirile, știți, că mă lupt în fiecare zi cu sobrietatea, uneori particip la întâlniri de trei sau patru ori pe zi pe Zoom. Și asta mă ajută atât de mult”.

Citește și: