• În vârstă de 29 de ani, Niall a devenit celebru alături de membrii trupei Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne și Zayn Malik.
  • Horan a declarat că este încântat” și emoționat” să lanseze cel de-al treilea album al său, The Show.
  • Horan a mai spus că oamenii celebri” nu se cunosc întotdeauna între ei.

Niall Horan a declarat că i-a fost frică” să iasă în oraș după ce a fost fugărit” de fani în timpul turneului cu One Direction. În vârstă de 29 de ani, Niall a devenit celebru alături de membrii trupei Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne și Zayn Malik la X Factor, a declarat pentru Cosmopolitan UK că i-a plăcut să meargă în turneu” cu One Direction, dar a fost o nebunie”, informează Sky News.

Mergeam în țări și nu vedeam nicio secundă – era hotel, local, avion, același lucru din nou”, a spus cântărețul și compozitorul irlandez. Nu puteam ieși pe ușa hotelului. Dacă ieșeai cu mașina, erai văzut și urmărit de fani. Înțeleg de ce se întâmpla asta, dar mi-a dat o chestie în care, când mă întorceam la Londra, îmi era frică să ies. A fost o perioadă în care chiar nu am putut”.

Trupa de băieți a fost pusă pe pauză pe termen nelimitat la șase ani după ce s-a format în 2010 și a devenit unul dintre cele mai mari grupuri pop din lume, cu cinci albume și patru turnee mondiale. Horan, care și-a lansat o carieră solo cu melodiile de succes Slow Hands și Heaven, a declarat că este încântat” și emoționat” să lanseze cel de-al treilea album al său, The Show.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR

Sper că nu am irosit 18 luni scriind ceva pentru ca oamenilor să nu le placă… Nu există chestii cu inima frântă pe acest album, așa că trebuia să existe un nou concept”, a spus el. Singura parte bună a pandemiei pentru mine a fost că am fost de fapt fericit să nu merg nicăieri. Am avut timp să respir; mi-am dat seama că nu trebuie să fiu tot timpul la o mie de kilometri pe oră”.

Horan, care a cântat pentru președintele american Joe Biden la Casa Albă cu ocazia Zilei Sfântului Patrick în martie, a discutat, de asemenea, despre prietenia sa cu cântărețul scoțian Lewis Capaldi, pe care l-a numit un diamond geezer”. Nu există nimic rău în corpul lui. Este un prieten solid și, de asemenea, se întâmplă să fie unul dintre cei mai amuzanți pe care i-ați întâlnit în viața voastră”, a spus el.

Horan a mai spus că oamenii celebri” nu se cunosc întotdeauna între ei. Nu ești prieten cu toți cei din biroul tău, nu-i așa? Îmi amintesc că l-am văzut pe Channing Tatum într-un avion. Nu l-am întâlnit niciodată pe tip în viața reală, dar mi-a făcut cu mâna. Am râs mai târziu. El spunea: Am simțit că trebuie să fac un moment simbolic de la celebritate la celebritate.”

Citește și