• Locuitorii orașului Kiev au observat mai mulți păuni care se plimbă nestingheriți pe străzi și în parcuri.
  • Imaginile cu păunii au devenit virale pe rețelele sociale, stârnind interesul și admirația oamenilor.
  • Pe 24 aprilie, oamenii din satul Sergheevka din regiunea Odesa au observat un grup de flamingo roz în estuarul Budatsky.

Păunii și-au făcut apariția în centrul Kievului, încântând locuitorii cu frumusețea lor spectaculoasă. Potrivit agenției ucrainene de știri UNIAN, aceste păsări trăiesc într-una dintre casele private de pe strada Kopernika, Liov, Ucraina, și au fost văzute acolo încă din sezonul cald al anului 2017.

De curând, locuitorii din Kiev au postat pe rețelele sociale fotografii și videoclipuri cu păsările care se plimbă prin oraș pe timp de vreme caldă. Anna Brykova, o locuitoare din Kiev, a postat aceste imagini pe pagina sa de Facebook, iar videoclipurile au fost distribuite și pe canalele de Telegram din capitală.

Apariția păsărilor exotice în Kiev este întotdeauna o atracție pentru localnici și turiști, care se bucură să îi vadă plimbându-se pe străzile orașului. Cu toate acestea, proprietarii casei private din Kopernika au avertizat oamenii să nu deranjeze păsările și să nu le hrănească, pentru a evita orice probleme de comportament sau de sănătate ale acestora.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

În ciuda acestui avertisment, mulți locuitori din Kiev continuă să viziteze zona în speranța de a vedea aceste păsări magnifice și de a le face fotografii.

Flamingo în regiunea Odessa

Conform sursei citate, în data de 24 aprilie, oamenii din satul Sergheevka din regiunea Odesa au observat un grup de flamingo roz în estuarul Budatsky. Se pare că stolul era format din cel puțin 35 de păsări. Fiind o specie socială, flamingo nu trăiește de obicei singur în sălbăticie, ci se grupează pentru a-și asigura supraviețuirea.

Citește și

Suedia construiește prima autostradă electrificată din lume: Mașinile electrice se încarcă în timpul mersului
„Imunitatea suverană” a Regelui Charles al III-lea. Care sunt legile de care este scutit monarhul

VIDEO. Imagini spectaculoase au fost surprinse în Parcul Național Piatra Craiului cu un cocoș de munte în căutarea unui partener