VIDEO. Rapperul american Tupac Shakur, onorat cu o stea pe Walk of Fame. Cântărețul a fost ucis în urmă cu aproape 30 de ani

  • Rapperul Tupac Shakur a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.
  • Rapperul, care a lansat „California” , „Changes”, „Dear Mama” şi „All Eyez On Me”, a vândut 75 de milioane de albume.
  • ,,Tupac ştia în adâncul sufletului că are un viitor foarte mare în faţă” , a declarat sora sa, Sekyiwa ,,Set” Shakur, la ceremonia de inaugurare din Los Angeles.

Miercuri, rapperul american Tupac Shakur, care a fost ucis acum aproape 30 de ani, a fost în cele din urmă onorat cu o stea pe ,,Walk of Fame” de la Hollywood, în recunoașterea carierei sale scurte, dar remarcabile, scrie The Tribune.

O legendă a hip-hop-ului, Tupac se născuse pe Coasta de Vest americană, înainte de a fi împuşcat în septembrie 1996, la Las Vegas, în circumstanţe care rămân neclare. Avea 25 de ani, scrie AFP.

,,Tupac ştia în adâncul sufletului că are un viitor foarte mare în faţă” , a declarat sora sa, Sekyiwa ,,Set” Shakur, la ceremonia de inaugurare din Los Angeles.

,,Sunt extrem de onorată să mă aflu azi aici reprezentând familia Shakur”, a adăugat ea.

Rapperul, care a lansat „California” , „Changes”, „Dear Mama” şi „All Eyez On Me”, a vândut 75 de milioane de albume.

Tupac Shakur, care ar fi avut în prezent 51 de ani, continuă să exercite o influență puternică în lumea hip-hop-ului, datorită versurilor sale pline de emoție și abilității sale de a crea atmosferă teatrală.

Citește și

Un crocodil din Costa Rica face istorie. Femela a avut primul caz de „naștere virgină” din specia sa

Designerul român Stephan Pelger, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort în casă

Țara care are cel mai bun risotto din lume. Nu e Italia, potrivit Taste Atlas