• Șapte oameni au fost răniți după un nou incident de securitate la Europa Park.
  • O piscină mobilă s-a fisurat și a crăpat, iar platforma de sărituri s-a prăbușit.
  • În iunie, 25.000 de vizitatori au fost evacuați din cel mai mare parc de distracții din Germania din cauza unui incendiu.

Șapte oameni au fost răniți după un nou incident de securitate la Europa Park. Este vorba despre cinci angajați ai parcului de distracții și doi turiști, răniți după ce scena unui spectacol s-a prăbușit.

Incidentul s-a produs în zona tematică portugheză a parcului.

”Astăzi, bazinul mobil al spectacolului săritorilor de la mare înălțime s-a fisurat în timpul unei reprezentații. Apa s-a scurs în lacul Atlantica SuperSplash”, a transmis pe Twitter parcul.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

10 sportivi internaționali fac parte din spectacolul ”Retorno dos Piratas”, fac sărituri speculoase de la înalțimea de 25 de metri într-o piscină mobilă, cu adâncimea de 3,2 metri. Piscina s-a fisurat și a crăpat, iar platforma de sărituri s-a prăbușit.

Resturi din scenă au căzut pe zona de sosire a unui montagne russe, Atlantico SuperSplash, scrie Le Figaro. Cei din montagne russe au rămas mai mult de 20 de minute blocați în aer, înainte de a fi aduși în siguranță la sol.

Poliția anchetează incidentul, deși tot echipamentul aparținea echipei de sportivi, Europa Park trebuia să se asigure de siguranța lor.

Este al doilea incident în decurs de câteva luni în cel mai mare parc de atracții din Germania. În iunie, 25.000 de vizitatori au fost evacuați din cauza unui incendiu care a avut loc cel mai probabil din cauza unei probleme tehnice.

Citește și

Ce se întâmplă pe Marte? NASA anunță că planeta roșie se rotește de trei ori mai repede decât în trecut

LIVE UPDATE. Ziua 538 de război. Germania ia în calcul trimiterea de rachete cu rază lungă în Ucraina

A.I. devine instrument de lucru pentru angajați. Ce job-uri folosesc inteligența artificială