• Majoritatea domeniilor folosesc A.I.-ul în activități și au salarii destul de captivante.
  • Unele profesii n-au nevoie de calificare: content writing, editare video sau design grafic.
  • Soluțiile A.I. sunt eficiente și fiabile și pot fi integrate mai ușor în servicii sau procese.

Inteligența Artificială a devenit un nou trend folosit tot mai des de oameni din toată lumea pentru munca de zi cu zi. România se adaptează. Mai multe domenii au integrat deja A.I.-ul în activitatea de zi cu zi.

Ce joburi folosesc A.I.-ul

A.I.-ul poate fi un ajutor important pentru românii care vor o sursă secundară de venit. Content writing, editare video sau design grafic. AI poate fi folosit pentru a automatiza sarcini precum introducerea de date și clasificarea documentelor. A.I-ul este un trend acum și este folosit tot mai des de oameni din toată lumea pentru munca de zi cu zi. Soluțiile A.I. au devenit tot mai eficiente și fiabile, putând fi integrate ușor în procese sau servicii, deși mulți sunt împotrivă.

Care sunt salariile

În cadrul celui mai recent sondaj bestjobs pe această temă, doar 13% dintre angajați declarau că folosesc ChatGPT la job, în timp ce procentul celor care îl folosesc din curiozitate și divertisment era mult mai mare. Am și o llistă de job-uri care integrează Inteligența Artificială în activitatea de zi cu zi: Moderator de conținut în diverse limbi: germană, greacă, franceză, salariul este între 700 și 900 euro net. Pentru Inginer robotică salariul este între 1.600 și 2.000 euro net Online Marketing specialist între 700 și 1.000 euro net, HR Specialist între 800 și 1.000 euro net și Specialist recrutare între 1.100 și 1.700 euro net.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL

Citește și: