• Dacă vrei să scapi de cearcăne încearcă procedura Trifecta Lift, prețul trece de 7.000$.
  • Injecțiile cu acid hialuronic pentru cearcăne costă între 700-2.500$, rezultatul ține 8 luni.
  • Dacă te-ai săturat să îți conturezi buzele cu creionul, poți încerca o operație „lip flip”.

Somnul îți dictează imaginea dimineața, dar din cauza programului, de cele mai multe ori, îți neglijezi odihna. Cu toate acestea există și femei care atunci când se trezesc par scoase din reclame de frumusețe.

Secretele femeilor care se trezesc fără cusur

Potrivit The Wall Street Journal, există câteva trucuri și dacă le iei în calcul, o să poți să iți faci un selfie dis de dimineață fără să verifici mai intai oglinda. Eu cred că ochii dictează frumusețea. Știm cât de enervant este să te trezești cu pungi sub ochi și cearcăne. Dacă te-ai săturat să aplici cantități mari de concealer, atunci îți recomand
să consulți un chirurg oculoplastic. Dacă nu poți respecta cele opt ore de somn atunci poți să alegi procedura Trifecta Lift, practic este un transfer de grăsime.

Cât costă procedura Trifecta Lift

Intervenția trece de 7.000 de dolari, prețul depinde de cabinet. Sau poți opta pentru ceva mai putin invaziv, acidul hialuronic, aceasta procedura costă între 700-2.500 de dolari și rezultatele țin minimum opt luni.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Buzele – simbolul senzualității

Hai să vorbim acum despre buze, simbolul senzualității. Creionul de buze e o opțiune, dar nu permanentă.
Îți recomand să iei în calcul o operație de „lip flip”. Procedura este concepută pentru a face ca buza superioară să se curbeze ușor în sus, un efect care se obține prin relaxarea mușchilor din jur cu injecții.
Durează intre 3-5 luni și costă între 60 și 1.000 de dolari. Sau poți de două ori pe săptămână să îți faci acasă o mască pentru buze. Ai nevoie de ingrediente precum acidul hialuronic, untul de shea și ceramidele care promit să întinerească și să hidrateze.

Cum îți îngrijești tenul

E adevarat ca fond de tenul te salveaza mereu. Dar cum faci să te trezești dimineața cu o față luminoasă, și hidratată? Ei bine, ai nevoie de produse care conțin dioxid de carbon, care stimulează fluxul sanguin sau poți încerca o serie de tratamente care stimulează producția de colagen și elastină.

Citește și: