• 3 Smoked Olives” se desfășoară în perioada 16-22 august pe malul Dunării.
  • Doar 3.000 de oameni pot participa la festivalul de muzică „3 Smoked Olives”.
  • Peste 50 de DJ și genuri muzicale diferite: Indie, House, și Techno vor răsuna pe plajă.

A început numărătoarea inversă pentru festivalul de muzică 3 Smoked Olives. Tărâmul distracției se află la o oră distanță de București, la granița dintre România și Bulgaria.

Festivalul de muzică electronică 3 Smoked Olives este situat pe malul Dunării, în apropierea punctului de trecere cu feribotul dintre Călărași și Silistra, comuna Ostrov.

Începe pe 16 august și ține până pe 22. Pentru 7 zile de festival trebuie să plătești 250 de euro.
Peste 50 de dj o să mixeze la 3 smoked olives și genurile muzicale diferite, ca Downtempo, Indie, House, și techno vor răsuna pe plajă. Caiac-canoe, yoga, lecţii de surf, spectacole de teatru, proiecţii de filme, ateliere de improvizatie, plus observaţii astronomice, acestea sunt doar câteva dintre activitățile care vor avea loc pe insulă.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Unde te cazezi

Legat de opțiunile de dormit, majoritatea aleg cortul, pe insulă o ai și o zonă de camping în pădure și 10 km de plajă, unde vei găsi și o zonă de food court. Dacă nu te atrage dormitul în tort, în zona Călărăși, foarte aproape de festival, ai diverse opțiuni de cazare. Dacă vrei să încerci experiența trebuie să ai cel puțin 19 ani. Nu poți uita buletinul acasă pentru că altfel nu vei fi primit în festival.

Citește și: