• Traseul pietonal găzduiește o serie de activități în cadrul celui mai amplu proiect „Străzi-Deschise- București Promendă urbană”.
  • De la spectacole muzicale, ai parte și de spectacole de teatru de la ora 18 poți lua parte la comedia „O scrisoare pierdută„ în zona Parcului „Nicolae Iorga”.
  • Duminică de la ora 18 poți vedea spectacolul-lectură „D-ale carnavalului”.

În aceste două zile de weekend poți să ieși la o plimbare pe Calea Victoriei. Traseul pietonal găzduiește o serie de activități în cadrul celui mai amplu proiect „Străzi-Deschise- București Promendă urbană”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Pe parcursul a celor două zile, participanții vor lua parte la mini-concerte, demonstrații de street-dance, explorări ale orașului dar și la spectacole de teatru pentru toate categoriile de vârstă.
Programul străzi deschise începe astăzi la ora 17 cu „Explorare urbană prin intermediul aparatului foto, asta constă într-un tur ghidat pe traseul Calea Victoriei-Piața Victoriei-Ateneul Român”.

La aceeași oră, în zona Cercului Militar, se va desfășura Paragon Street-Beat, o serie de miniconcerte pop, pop-rock, jazz și funk susținute de tineri artiști vocali.

De la spectacole muzicale, ai parte și de spectacole de teatru de la ora 18 poți lua parte la comedia „O scrisoare pierdută” în zona Parcului „Nicolae Iorga”.

În zona Muzeului Național de Istorie la ora 17:30 ai parte de spectacolul „Români la porțile lumii„ la Teatrul Masca, care va fi structurat în două părți.

Ce te așteaptă pentru ziua de duminică în cadru proiectului Străzi-Deschise?

Duminică de la ora 18 poți vedea spectacolul-lectură „D-ale carnavalului”.

Partea a 2 a a spectacolului teatral „Români la porțile lumii” încheie a doua zi de weekend cu o călătorie amplă în istoria românească. Reprezentațiile încep la ora 17:30 în zona Muzeului Național de Istorie.

Citește și: