O mamă le-a cumpărat celor doi copii ai săi patru burgeri de pui de la cel mai cunoscut lanț de restaurante fast-food din lume, McDonald’s, dar a rămas complet șocată când a găsit viermi acoperind burgerii. Aceasta a cumpărat patru burgeri, iar copiii au mâncat doi dintre aceștia înainte ca ea să descopere viermii. A descoperit viermii pe cei doi burgeri neconsumați, și, revoltată, a postat un clip pe rețelele de socializare în care arată mâncarea, iar acesta a devenit viral, strângând peste 160 de milioane de vizualizări, potrivit Daily Star. VIDEO AICI

Întâmplarea a avut loc în China, iar restaurantul a luat imediat legătura cu femeia. Purtătorul de cuvânt a anunțat că burgerii sunt gătiți în mod normal la temperaturi ridicate, astfel că nu ar fi trebuit să existe viermi în ei.

McDonald’s nu a admis că există o problemă alimentară în declarația sa, dar le-a reamintit clienților că, odată cu apropierea verii, dacă mâncarea nu este consumată prompt, ar trebui să fie depozitată corespunzător, cum ar fi în frigider, pentru a evita atragerea insectelor și a muștelor.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Nicio altă concluzie oficială asupra cazului nu a fost făcută în momentul postării filmulețului.