• În timpul repetiției pentru parada de ziua regelui Charles al III-lea, un soldat al Gărzii Regale a leșinat cu instrumentul său în mână.
  • Membrul trupei s-a prăbușit la pământ, cel mai probabil din cauza căldurii.
  • Ulterior, Prințul de Wales a lăudat trupele pentru că au făcut ,,o treabă foarte bună în ciuda condițiilor dificile” .

În cursul zilei de azi, câțiva soldați britanici au fost copleșiți de căldură, în momentul în care s-au prezentat în tunici de lână și pălării din piele de urs pentru a-l saluta pe Prințul William. Unul dintre ei a leșinat, și s-a prăbușit cu instrumentul în mână.

Mai e doar o săptămână până la parada organizată cu ocazia zilei de naștere a regelui Charles al III-lea, iar Prințul William și Gărzile Regale au exersat în cursul zilei de azi rutina înainte de ziua cea mare, însă temperatura crescută a cam dat bătăi de cap unora dintre soldați.

Mai târziu, prințul William a transmis un mesaj emoționant pe Twitter după ce cel puțin trei soldați s-au prăbușit din cauza caniculei în timpul ultimei repetiții a ceremoniei ,,Trooping the Colour”, unde el a condus Gărzile galeze călare, scrie Daily Mail.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Prințul de Wales a lăudat trupele pentru că au făcut ,,o treabă foarte bună în ciuda condițiilor dificile” .

„Mulţumesc foarte mult tuturor soldaţilor care au participat la Colonel’s Review, în această dimineaţă, în căldură. Condiţii grele, dar aţi făcut o treabă foarte bună”. , a postat William pe Twitter.

Temperatura în Londra era la ora evenimentului în jur de 30 de grade.

Evenimentul a fost o repetiţie pentru Trooping the Colour, o paradă militară anuală organizată în fiecare iunie pentru a sărbători ziua oficială de naştere a monarhului. Regele Charles al III-lea va supraveghea ceremonia pe 17 iunie.

Citește și

Trump califică acuzațiile federale drept „ridicole și nefondate”. Fostul președinte american, acuzat că a pus în pericol SUA prin păstrarea unor secrete nucleare

Wall Street Journal: Polonia ar putea fi implicată în sabotajul Nord Stream

Guvernul ar fi venit cu o nouă ofertă pentru profesori, valabilă doar dacă opresc greva