• Kaitlyn Siragusa, mai bine cunoscută sub numele de Amouranth, spune că poate câștiga sume impresionante de bani doar dormind.
  • Amouranth a spus că face între 10.000 și 15.000 de dolari din stream-urile în care apare dormind.
  • Deși câștiga bani din stream-urile pe Twitch, Siragusa spune că majoritatea venitului este din OnlyFans.

Kaitlyn Siragusa, mai bine cunoscută sub numele de Amouranth, spune că poate câștiga sume impresionante de bani doar dormind. Invitată la podcastul „The Iced Coffee Hour”, Amouranth le-a spus gazdelor că unele dintre cele mai profitabile stream-uri sunt cele în care nu face altceva decât să doarmă.

Amouranth este una dintre cele mai mari creatoare de pe Twitch, cu 6,4 milioane de urmăritori. Acesta este cunoscută ca gamer, dar este cunoscută și pentru stream-urile sale în care apare în jacuzzi, conținutul ASMR și de pe OnlyFans. De asemenea, streamer-ul a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce a vândută apa în care a făcut baie cu 1.000 de dolari, scrie Insider.

În timpul podcastului, Amouranth a spus că a învățat că transmisiunile foarte lungi, de 10-12, au fost cea mai bună modalitate de a-și crește platforma. Atunci s-a gândit să încerce streamingul în timp ce doarme.

Recomandări

VA CÂNTA CELINE DION LA JO?
CE VREA NETANYAHU DE LA SUA
WHATSAPP VINE CU NOI AVATARE
CHARLES INVESTEȘTE ÎN ELICOPTERE
TE CONFRUNȚI CU MAHMUREALĂ EMOȚIONALĂ?
CANICULA LOVEȘTE INDUSTRIA HORECA

„Este ca o petrecere în pijamale virtuală”, a spus ea.

Amouranth a spus că este greu de cuantificat cât câștigă pe fiecare transmisiune de somn, dar a presupus că a câștigat în jur de 2.000 de dolari pe Twitch, unde au loc transmisiunile în sine.

Dar pe OnlyFans ar fi câștigat mult mai mult, folosind stream-urile pentru a-și trimite audiența către OnlyFans. „Poate între 10.000 și 15.000 de dolari”, a spus ea.

Citește și