• Utilizatorii WhatsApp au avut parte de o serie de funcții noi, de la posibilitatea de a utiliza serviciul de mesagerie pe mai multe dispozitive, până la posibilitatea de a edita mesaje și de a ascunde chat-urile.
  • WhatsApp este cea mai populară aplicație de mesagerie din lume cu un număr de 2 miliarde de utilizatori.
  • În cei 6 ani de activitate, activitatea utilizatorilor a crescut cu 365$.

WhatsApp este o aplicație populară și cu toate aceste update-uri noi, o caracteristică care există de la început este opțiunea de a bloca persoane, scrie Cryptocoin.

Iată cum îți poți da seama dacă cineva te-a blocat pe WhatsApp, există câteva semne clare. Primul este că nu vei mai putea vedea dacă persoana este online.

Un alt mod este cel prin care nu vei mai putea vedea actualizări ale fotografiei de profil pe WhatsApp, ba chiar în cele mai multe cazuri nu apare nicio fotografie și doar un cerc gol.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Dacă încerci să trimiți un mesaj acesta nu va primi niciodată bifarea dublă și nici cea albastră iar dacă o să încerci să suni persoana respectivă, nu vei primi niciun răspuns.

Ce poți face dacă ai fost blocat?

Dacă variantele prezentate mai sus se aplică în cazul tău, din păcate trebuie să renunți și să respecți decizia persoanei care te-a blocat.

Nu este o idee bună să încercați să iei legătură prin alte canale pentru că există posibilitatea să primești blocarea și pe alte platforme sociale.

Citește și: