• Utilizatorii ar putea să se poată găsi unii pe alții în viitor după numele de utilizator.
  • Utilizatorii ar putea începe să partajeze conținutul ecranelor lor în cadrul apelurilor video.
  • Partajarea ecranului ar putea să nu funcționeze în cazul apelurilor de grup de lungă durată.

WhatsApp lucrează în prezent la introducerea partajării ecranului și a unui sistem de nume de utilizator pentru utilizatorii săi, lucru care se vede în cea mai recentă versiune beta a aplicației, scrie Ghacks.

Funcția de nume de utilizator, care le permite utilizatorilor WhatsApp să aleagă un nume de utilizator distinctiv asociat contului lor, a fost descoperită în versiunea beta 2.23.11.15 pentru Android. Utilizatorii ar putea să se poată găsi unii pe alții în viitor după numele de utilizator, mai degrabă decât după numărul de telefon, datorită acestei funcții. Potrivit WABetaInfo, conversațiile care sunt începute folosind un nume de utilizator sunt criptate de la un capăt la altul.

De asemenea, cei care au testat versiunea beta 2.23.11.19 a aplicației pentru Android au descoperit o funcție nouă de partajare a ecranului. Utilizatorii ar putea începe să partajeze conținutul ecranelor lor în cadrul apelurilor video după ce au făcut clic pe butonul de partajare a ecranului și au confirmat.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Tot ceea ce apare pe ecran va fi înregistrat și trimis destinatarului atunci când alegi să îl partajezi. Această funcție ar putea să nu fie disponibilă pe versiunile mai vechi de Android, partajarea ecranului ar putea să nu funcționeze în cazul apelurilor de grup de lungă durată, iar destinatarul ar putea să nu poată vedea ce se află pe ecranul dvs. dacă utilizează o versiune veche de WhatsApp.

Această funcție este complet sub controlul tău. În timpul apelului video, conținutul ecranului tău va fi transmis în mod continuu, dar îl puteți întrerupe în orice moment. În plus, poți utiliza această funcție doar dacă ești de acord să împărtășești informațiile de pe ecran”, a precizat WABetaInfo.

Noi funcții au apărut pe WhatsApp

Dezvoltatorii WhatsApp au lucrat din greu pentru a aduce cât mai multe funcții în aplicație. Recent, compania a lansat câteva caracteristici, inclusiv Chat Lock. Utilizatorii pot acum să seteze un cod de acces la chat-urile lor din aplicația WhatsApp, datorită unei noi funcții pe care compania a lansat-o. Utilizatorii își pot accesa conversațiile private folosind și amprentele digitale și Face ID-urile lor.

Atunci când o discuție de chat este blocată, aceasta este mutată din căsuța de primire în propriul dosar, care este accesibil doar cu ajutorul parolei dispozitivului utilizatorului sau a unui element biometric, cum ar fi amprenta digitală. În plus, se ascunde automat conținutul chat-ului de notificări.

Pentru Android, WhatsApp lucrează în prezent la un nou aspect al meniului contextual care va afișa răspunsurile emoji alături de alte opțiuni, precum ștergerea și transmiterea. Compania lansează în prezent același design pentru utilizatorii Android, după ce îl are deja disponibil pentru utilizatorii iOS.

Citește și