• Cool girl energy este un trend pe TikTok generat de o influenceriță pe nume Nicole.
  • Video-ul a strâns peste 1.2 mil. de vizualizări și peste 145.000 de like-uri.
  • Să ai cool girl energy înseamnă să fii inteligentă și să îți îmbrățișezi unicitatea.

Ai auzit de termenul „cool girl energy”? Acesta este cel mai nou trend de pe TikTok. Să fii o „cool girl” nu este ceva simplu. Trebuie să fii mereu în pas cu moda, să fii inteligentă, să ai un limbaj elevat și să te diferențiezi față de restul. Trebuie să ai acea energie magnetică. Însă, sunt câteva criterii specifice pe care trebuie să le îndeplinești ca să ai „cool girl energy”.

A pornit pe platforma pe care încep toate trendurile Gen Z. De pe TikTok. O influenceriță de pe TikTok a postat un video despre ce înseamnă să ai „cool girl energy”. Nicole, cea care a făcut check list-ul, vine cu 10 criterii pe care trebuie să le îndeplinești. Video-ul a primit foarte mult feedback pozitiv pentru că se promovează unicitatea și așa numitul „quirkiness” al unei fete. Video-ul deja are 1.2 milioane de vizualizări și 145.000 de mii de like-uri.

Cum poți să ai „cool girl energy”?

Trebuie să îți spun că criteriile sunt ciudat de specifice. În primul rând trebuie să știi să îți așezi în straturi parfumul. Este una să ai un signature scent, dar ca să fii o cool girl trebuie să știi să îți amesteci notele de parfum într-unul special. Ar trebui de asemenea să îți porți părul tău natural și să ai foarte mare grijă de el. Trebuie să fii și foarte bine îmbrăcată și să ai un stil unic. O fată cool are un stil unic inspirat din personalitatea sa. Nu este vorba doar despre aspect. Ca să ai „cool girl energy” trebuie să poți să fii un cameleon în conversații și să eviți cuvântul „gen”. În concluzie, ca să ai „cool girl energy” trebuie să fii și deșteaptă, și frumoasă, să ai încredere în tine și să îți îmbrățișezi unicitatea.

Recomandări

LIDERII RESPING PLANUL LUI PUTIN
EXCLUSIV ALEPH NEWS - MEDIAFAX
ELVEȚIA ÎNVINGE UNGARIA LA EURO
JOE ALWYN „DĂ DIN CASĂ"
FRANCEZII PROTESTEAZĂ
ÎNCEPE EURO 2024

Citește și