• În categoria politicieni, Klaus Iohannis, George Simion și Ciolacu sunt cei mai căutați.
  • Eforie Nord și Brașov sunt în topul căutărilor destinațiilor de vacanță de la noi.
  • Cele mai căutate branduri sunt Google, Facebook, YouTube, Google Translate, ChatGPT, Whatsapp.
  • La capitolul muzică cel mai mult se caută „Nu m-am gândit la despărțire” și „Colegi de apartament”.

Te-ai întrebat vreodată care sunt cuvintele cheie și ce se caută cel mai mult pe Google? Motorul de căutare vine cu topul pe anul 2023.

Politicieni români, destinaţii de vacanţă şi diferite reţete de mâncare. Rețeta de ciorbă de perișoare este în topul căutărilor pe Google în România, cu o medie de 60.500 de căutări pe lună. În categoria politicieni, Klaus Iohannis este figura principală căutată în online. Volumul mediu de căutare pe acest nume este de 60.500 de căutări pe lună. Apoi George Simion, liderul partidului AUR, cu o medie de 33.000, urmat de Marcel Ciolacu cu 27.100 căutări lunar. În ceea ce priveşte destinaţiile de cazare preferate în România, Eforie Nord a fost în topul vacanţelor de vară. Numărul mediu de căutări în fiecare lună din 2023, după expresia, Cazare Eforie Nord, a fost de 49.500.

Tot la această categorie, Brașovul a fost următoarea destinație de top. Pe de altă parte, topul celor mai căutate branduri de către români în acest an pe Internet are pe listă Google, Facebook, YouTube, Yahoo, Google Translate, ChatGPT, OLX, Whatsapp. La categoria entertainment, în clasament intră filmele Romina, VTM; Barbie; Furios şi Iute, Haita de acţiune, Oppenheimer, Motanul încălţat, Ramon și Nuntă pe bani. La capitolul muzică, cele mai căutate piese la noi sunt: Colegi de apartament, Nu m-am gândit la despărțire și Opriți planeta.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și