• Brandon Baum este cel mai cunoscut artist de arte vizuale din Marea Britanie.
  • Brandon a lucrat cu actori precum Tom Holland și Jake Gyllenhaal.
  • Canalul lui Brandon a strâns peste 9 milioane de urmăritori.

Vrând-nevrând, dai de câte un videoclip prelucrat foarte mult. Secretul stă în măiestria montajului de după. Exact cum face și Brandon Baum, cel mai cunoscut artist de arte vizuale din Marea Britanie.

Acest nonconformist creativ își conduce acum propriul studio în nordul Londrei, realizând videoclipuri virale cu efecte speciale atrăgătoare care rivalizează cu filmele de acțiune cu buget mare. Brandon a lucrat cu actori precum Tom Holland și Jake Gyllenhaal.

„Când Tom Holland m-a întrebat dacă am vrut să bem ceva răcoros la bar, eu am crezut că se referă la altceva. Aici vezi cum s-a realizat. Deci am adunat uneltele, am găurit fundul paharul, am introdus o funie, și am sigilat. Am luat acest pahar din magazin. Prietenul meu a conectat paharul la robinet, iar apa m-a stropit pe față. Acum punem paharul pe masă și am luat paharul în mână. Am lucrat cadru cu cadru și am tăiat degetele mele, la final am șters și funia și am reconstruit decorul, așa că Voilà”, a explicat Brandon Baum.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

Care este secretul succesului?

Acum, întrebarea este: care este secretul succesului? Brandon are răspunsul pentru tine.

„În sfârșit! Să vedem din ce este făcută Luna! Cred că te-ai uitat la cameră. Îmi pare rău. Care este secretul unui conținut viral? Ținta este aceea de a binedispune lumea. Cum putem să scoatem oamenii din realitate pentru 15 – 30 de secunde și să le oferim o explozie de lucruri care se întâmplă în mintea noastră”, a explicat Brandon Baum.

Brandon a terminat școala în urmă cu câțiva ani. Acum, face videoclipuri pentru cele mai cunoscute brand-uri ale lumii.

Citește și