• Elon Musk ar fi putut împărtăși luni contul său alternativ pe Twitter.
  • Proprietarul Twitter părea să posteze ca fiul său de doi ani.
  • Ultimul său tweet, datat luni, spunea: „Voi împlini în sfârșit 3 ani pe 4 mai!”

Elon Musk ar fi putut împărtăși contul său alternativ de pe Twitter, unde părea să posteze ca fiul său de doi ani, scrie Business Insider. Proprietarul Twitter a împărtășit luni o captură de ecran a profilului său, care arăta că avea un cont alternativ în partea dreaptă sus a aplicației, cu o imagine de profil.

Orice utilizator care deține mai multe conturi Twitter le poate accesa atingând pictograma de profil a contului pe care dorește să îl folosească, apoi atingând pictogramele de profil suplimentare mai mici de lângă pictogramă. Ultimul tweet al contului, datând de luni și la doar câteva minute după ce a partajat captura de ecran, spunea: „Voi împlini în sfârșit 3 ani pe 4 mai!”.

X Æ A-12 s-a născut pe 4 mai 2020. Musk nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea Insider cu privire la contul său alternativ.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Studentul care urmărește avionul privat al lui Musk a scris, de asemenea, pe Twitter despre contul alternativ al miliardarului. Când Insider a găsit contul, acesta avea puțin peste 6.000 de urmăritori – dar a câștigat aproape 2.000 de urmăritori până la momentul publicării. Fiul lui Musk pare să calce pe urmele tatălui său, potrivit mamei sale Grimes, care a declarat anterior că fiul lor poate identifica designul obscur al rachetelor, știe totul despre arderi de intrare, roboți”.

Grimes a mai spus că fiul ei ar folosi cuvântul cu f” atunci când rachetele sale de jucărie nu reușesc să ajungă pe orbită”.

Le-a distrus pe toate pentru că nu își dă seama că nu sunt reale, așa că rupe propulsoarele și alte chestii încercând să imite o rachetă adevărată, apoi mă acuză de înșelăciune pentru că i-am dat rachete false și devine inconsolabil”, îi răspunsese ea unui utilizator care spunea că ar trebui să îi cumpere o nouă jucărie.

Se crede că Musk ar fi avut 10 copii, deși primul său născut a murit din cauza sindromului morții subite a bebelușului. El a avut gemeni cu Shivon Zilis, un director executiv de top la compania lui Musk, Neuralink. Printre ceilalți copii ai lui Musk se numără Griffin, Vivian, Kai, Saxon și Damian.

Citește și