• După ce a achiziționat recent Twitter, Elon Musk a făcut o serie de schimbări platformei sociale.
  • Stephen King i-a sugerat lui Elon Musk să doneze cei 8 dolari pe care i-ar plăti pentru bifa albastră pe Twitter Fundației Serhiy Prytula, care ajută armata ucraineană.
  • Până acum, Musk nu i-a răspuns lui King.

După ce a achiziționat recent Twitter, Elon Musk a făcut o serie de schimbări platformei sociale. Multe dintre acestea au fost întâmpinate cu critici puternice din partea utilizatorilor, mai ales după ce aceștia au folosit Twitter ani la rând, potrivit Dexerto.

Una dintre cele mai recente schimbări pe care Musk le-a pus în mișcare este eliminarea bifei de verificare de pe profiluri. Acest lucru se aplică atât la marcajul albastru de pe conturile individuale ale utilizatorilor, cât și la cel galben de pe paginile companiilor.

Twitter solicită utilizatorilor o taxă lunară de 8 dolari pentru a obține bifa albastră de verificare, iar companiile trebuie să plătească o sumă de 1.000 de dolari pentru a obține bifele galbene.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Recent, Stephen King a vorbit despre primirea bifei de pe Twitter, care i-a fost oferită fără a fi nevoie să plătească. Deși aceasta a fost oferită de Elon Musk, King consideră că există multe alte modalități mai bune de a cheltui acei 8 dolari.

Stephen King îi cere lui Elon Musk să facă o donație

Într-un tweet postat pe 20 aprilie, Stephen King a explicat că nu a achitat niciodată un abonament pentru serviciul Twitter Blue. Cu toate acestea, a observat că contul său avea marcajul albastru de verificare, care de obicei este disponibil doar pentru utilizatorii cu abonament lunar.

Musk a răspuns la postarea lui King, spunând: ,,Cu plăcere” . Răspunsul său a lăsat să se înțeleagă că Twitter Blue a fost un cadou pentru King din partea sa.

Recent, scriitorul Stephen King i-a cerut lui Elon Musk să doneze ,,abonamentul” său în scopuri caritabile și a sugerat Fundația ucraineană Prytula ca fiind o organizație care merită. King a remarcat că suma este de doar 8 dolari și a sugerat că Musk ar putea dona chiar mai mult.

Până acum, Musk nu i-a răspuns lui King.

Citește și

Cel mai „bătrân” copac din lume este capabil să dezvăluie secretele planetei. Ce vârstă se estimează că are arborele
STUDIU. Motivul pentru care repetăm aceleași greșeli, deși știm că nu ne fac bine. Ce spun experții

FOTO. Muzeul Auschwitz emite un avertisment după ce a identificat o fotografie „nerespectuoasă” a unui turist