• Musk este cunoscut pentru stilul său haotic de a scrie pe Twitter la ore târzii din noapte.
  • Dacă ar fi să urmărești @NYTimes pe Twitter, vei fi asaltat cu sute de tweet-uri pe zi, iar întregul tău feed va fi plin de NY Times”, a spus Musk.
  • Luna trecută, Musk l-a depășit pe Barack Obama, devenind cel mai urmărit cont de pe Twitter, la cinci luni după ce a cumpărat compania.

Elon Musk a declarat că organizațiile de știri ar trebui să își limiteze tweet-urile la 10 știri pe zi, în timpul unui interviu acordat în cadrul emisiunii Tucker Carlson Tonight” de pe Fox News Channel, scrie Business Insider.

În timpul interviului, Elon Musk a discutat despre decizia sa de a elimina bifa albastră a The New York Times de pe Twitter. Musk i-a spus lui Carlson că acest lucru se datorează faptului că The Times transmite pe Twitter fiecare articol, chiar și pe cele care sunt plictisitoare, chiar și pe cele care nu ajung în ziar”.

Dacă ar fi să urmărești @NYTimes pe Twitter, vei fi asaltat cu sute de tweet-uri pe zi, iar întregul tău feed va fi plin de NY Times”, a adăugat el. Care sunt marile știri ale zilei? Puneți vreo 10 sau ceva de genul acesta – un număr care să fie gestionabil”. Potrivit social-media tracker-ului Socialblade, ziarul a tweetat în medie de 110 ori pe zi în ultimele două săptămâni.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Postările miliardarului au inclus actualizări despre Twitter și SpaceX, precum și câteva răspunsuri scurte și două meme-uri. Am avut cel mai interactiv cont din întregul sistem înainte de achiziție, așa că este clar că știu ceva despre cum să folosesc Twitter”, i-a spus Musk lui Carlson, referindu-se la perioada de dinainte de a achiziționa Twitter în octombrie.

Luna trecută, Musk l-a depășit pe Barack Obama, devenind cel mai urmărit cont de pe Twitter, la cinci luni după ce a cumpărat compania. Potrivit unui raport Platformer din martie, contul lui Musk este unul dintre cele 35 de VIP-uri” ale căror tweet-uri sunt prioritizate în secret de Twitter. Starul NBA Lebron James, comentatorul conservator Ben Shapiro și politicianul american Alexandria Ocasio-Cortez se numără printre ceilalți.

Se pare că tweet-urile utilizatorilor VIP ocolesc un algoritm Twitter care împiedică vizualizarea prea multor postări ale unui anumit utilizator. Musk a negat anterior un alt raport al Platformer potrivit căruia ar fi ordonat personalului să îi sporească tweet-urile în februarie. Un inginer de la Twitter ar fi fost concediat după ce i-a spus lui Musk că popularitatea sa este în scădere, ca răspuns la întrebările acestuia cu privire la motivul pentru care numărul de vizualizări a scăzut pe Twitter.

Unii utilizatori s-au plâns anterior că au văzut prea multe imagini cu Musk în feed-urile lor – pe care acesta le-a pus pe seama unui bug. Alții sunt dispuși să plătească 4 dolari pe lună pentru un serviciu de abonament care le permite să îl întrebe orice.

Citește și