• Alexandra Mary Hirschi, cunoscută în online sub numele de Supercar Blondie, a testat noul Lamborghini Revuelto.
  • Hibrid Lambo V12 are peste 1.000 de cai putere și se numără printre cele mai de top tehnologii auto pe care Lamborghini le-a produs vreodată.
  • Mașina se va vinde în 2024 pentru aproximativ 500.000 de dolari.

Noul Lamborghini Revuelto are 1016 de cai putere și este considerat cel mai puternic automobil al brandului construit vreodată, scrie Supercar Blondie. Modelul înlocuiește emblematicul Aventador și poartă numele unui taur de luptă spaniol deosebit de puternic, despre care se spune că sărea în mulțime.

Mașina are un V12 aspirat natural, dar și trei motoare electrice, ceea ce îl face primul Lamborghini hibrid produs în serie. Alexandra Hirschi, cunoscută ca Supercar Blondie, a primit cheile lui Revuelto în Italia săptămâna aceasta.

Vezi recenzia ei:

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

Design-ul noului Lamborghini

Revuelto propune farurile în formă de Y. În partea din spate, automobilul are o aripă care se mișcă în funcție de unul dintre cele 13 moduri de condus în care te aflii.

Pentru a deschide portierele, tot ce trebuie să faci este să pui degetul mare pe un senzor. Dacă îți plac comenzile manuale, există și un mâner de ușă, ascuns. Ușile în foarfecă se deschid și ele către un interior complet nou.

Interior

Revuelto nu numai că are trei ecrane, unul în centru, unul în fața șoferului și un al treilea în fața pasagerului, dar acestea sunt și super high-tech. Prin glisarea a două degete, poți muta widget-uri între fiecare ecran. De asemenea, poți seta și salva temperatura atât pentru lunile de iarnă, cât și pentru cele de vară, iar mașina va reține automat preferințele tale.

Performanță

Revuelto vine cu trei motoare electrice, unul în spate și două la fiecare roată din față. Mașina poate ajunge de la 0-100 kilometri pe oră în doar 2,5 secunde și poate atinge o viteză maximă de 350 kilometri pe oră.

Atunci când se află în modul complet electric, poți conduce Revuelto în liniște totală. Când mașina simte că a rămas fără baterie, motorul se va porni automat și se va reîncărca în doar șase minute. Lansarea supercarului hibrid V12 sărbătorește anul în care constructorul auto italian împlinește 60 de ani de existență și marchează, de asemenea, trecerea mărcii la o marcă complet electrică până în 2024.

Lamborghini Revuelto va sosi ca model din 2024 și va fi pus în vânzare înainte de sfârșitul anului. Deși marca nu a confirmat încă un preț pentru noul supercar, a lăsat să se înțeleagă că acesta va costa în jur de 500.000 de dolari.

Citește și