• Andrew Tate, un influencer popular, a făcut declarații în legătură cu filmul Matrix și a fost eliberat din închisoare cu ocazia aniversării acestuia.
  • Împreună cu fratele său, Tristan Tate, au petrecut 90 de zile în arest preventiv, fiind acuzați de trafic de persoane.
  • Această situație a stârnit interesul și comentariile altor influenceri din lumea online.

Unii dintre cei mai populari streameri și influenceri din lume și-au exprimat opinia cu privire la arestul la domiciliu al lui Andrew și Tristan Tate.

Frații Tate au fost în închisoare din decembrie 2022 – după ce casa lor a fost percheziționată de autoritățile române, ceea ce a dus la arestarea lor, fiind suspectați de trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional organizat.

În ciuda numeroaselor apeluri pentru a fi eliberați, cei doi au rămas în arest preventiv, care a fost prelungit de mai multe ori de la arestarea lor.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Andrew și fratele său, Tristan Tate, au reușit să facă apel cu succes împotriva detenției lor pe 31 martie. Ulterior, cele două vedete controversate ale internetului au fost eliberate din închisoare și plasate în arest la domiciliu.

În contextul în care frații Tate sunt în trending pe Twitter, o serie de influenceri renumiți și-au exprimat părerile cu privire la acest subiect.

Fraţii Tate, aşteptaţi acasă de fani

Adin Ross, care se afla pe lista de vizitatori în timp ce frații erau în arest, a fost unul dintre cei care au vorbit pentru prima dată public.

„Bine ați venit acasă, fraților. @Cobratate @TateTheTalisman trebuie să fie o coincidență că ieșiți la data de lansare a filmului Matrix” , a scris el pe Twitter.

Sneako, un alt prieten apropiat al lui Tate, a reacționat la aflarea știrilor. ,,Prima întâlnire de urgență de la revenirea lui Tate va schimba literalmente lumea. Bine ați venit acasă @TateTheTalisman @Cobratate. „

YouTuberul Layah Heilpern, care l-a intervievat pe Andrew Tate în mai multe dăți, a afirmat că Vice le datorează scuze fraților.

Frații Tate au fost eliberați din închisoare și se află în arest la domiciliu. Cu un pas mai aproape de a-și reabilita numele. Mă întreb dacă cei care au încercat să le distrugă viața acestor bărbați își vor cere scuze sau vor fi trași la răspundere pentru daunele pe care le-au provocat… Probabil că nu. ” Ea a adăugat: ,,Vice le datorează farților Tate scuze” .

Andrew și fratele său, Tristan, vor rămâne în arest la domiciliu până pe 29 aprilie, alături de cele două românce care au fost, de asemenea, arestate împreună cu ei în decembrie 2022.

Citește și:

FOTO-VIDEO. Declarațiile Andrew Tate, după eliberare: „Am o claritate absolută a gândirii. O oră acasă și nu mai suport telefonul”

Fraţii Tate, eliberaţi din arest preventiv şi plasaţi în arest la domiciliu. Decizia este definitivă

Biden, absent de la încoronarea Regelui Charles. Motivul pentru care președintele va „refuza” invitația