• Platforma de social media, dezvoltată de Meta Threads, de azi e disponibilă și în Europa.
  • Pe Threads poți partaja imagini, video și transfera lista de urmăritori de pe Instagram.
  • Threads este disponibil atât pe iOS, cât și pe Android și are peste 141 de milioane de utilizatori.

De azi ai acces pe Threads și în România. Platforma de social media dezvoltată de Meta, concurența directă a lui X, este disponibilă și în Europa.

Vei putea da share la imagini, video și text, exact cum o faci și pe celelalte platforme de social media, și poți să-ți transferi lista celor care te urmăresc direct de pe Instagram. Numărătoarea inversă s-a terminat și de 3 ore Threads e deja disponibil în Europa, după ce a fost lansat în SUA și Marea Britanie în iulie și este disponibil atât pe iOS cât și pe Android. Platforma a anunțat lansarea pe continentul nostru la începutul acestei săptămâni, arătând un cronometru cu numărătoare inversă fără titlu rezidenților din UE care au vizitat site-ul.

Te poți conecta direct cu creatorii tăi preferați, sau chiar poți dezvolta propriul grup de urmăritori pentru a-ți împărtăși ideile, creativitatea și perspectivele. Deși este strâns legată de Instagram, Threads are intenția de a funcționa ca o aplicație independentă. Threads e o mișcare îndrăzneață de a concura cu X, fostul Twitter. În prezent are peste 141 de milioane de utilizatori, iar până azi era disponibilă în SUA, Canada, UK, Japonia și în multe alte țări de pe alte continente.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Liderii Meta au declarat că a întârziat lansarea în Europa pentru a se asigura că îndeplinește toate cerințele de reglementare a UE. Zuckerberg a declarat anterior că își propune să crească Threads la peste 1 miliard de utilizatori din întreaga lume în următorii ani, și deși platforma este încă departe de această bornă, lansarea din UE o aduce cu un pas mult mai aproape.

Citește și