• Twitter a aplicat o limită temporară la numărul de tweet-uri pe care utilizatorii le pot citi într-o zi, a anunțat Elon Musk.
  • Într-un tweet, Musk a spus despre conturile neverificate că pot citi până la 600 de postări pe zi.
  • Limitele temporare au fost instituite pentru a aborda ,,nivelurile extreme” de distrugere a datelor și de manipulare a sistemului.

Twitter a aplicat o limită temporară la numărul de tweet-uri pe care utilizatorii le pot citi într-o zi, a anunțat Elon Musk, scrie BBC.

Într-un tweet de sâmbătă după-amiază, Musk a spus că conturile verificate sunt limitate la citirea a 6.000 de postări pe zi. Pentru conturile neverificate, numărul scade drastic la 600 de postări pe zi. Noii utilizatori neverificați pot accesa doar 300 de postări pe zi.

Musk a mai declarat că noua schimbare este temporară și a fost pusă în aplicare pentru a „aborda nivelurile extreme de distrugere a datelor și de manipulare a sistemului” . Este cea mai recentă întrerupere generalizată de când a achiziționat site-ul de social media la sfârșitul anului trecut.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
PROGNOZA METEO DE PAȘTE
MESAJUL PREOTULUI NECULA DE PAȘTE
CE FILME VEZI DE PAȘTE
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
ROMÂNII SE LASĂ PĂCĂLIȚI

Mulți utilizatori care au încercat să acceseze sau să posteze conținut pe site-ul Twitter sau în aplicația mobilă au fost întâmpinați cu un mesaj de eroare ,,Limită depășită” sau ,,Nu se pot prelua tweet-uri”. Mii de persoane au raportat probleme cu Twitter, potrivit NBC News.

Citește și

Regele Willem-Alexander al Olandei a prezentat scuze pentru rolul ţării sale în comerţul cu sclavi

VIDEO. Max Verstappen a câștigat cursa de sprint a GP-ului de F1 al Austriei, pe fondul unei dispute cu Sergio Pérez

Telescopul spațial european Euclid a fost lansat într-o misiune de a explora „universul întunecat”