Noi restricții pentru utilizatorii Twitter. Mii de persoane raportează probleme la accesarea site-ului

FILED - 26 April 2022, Bavaria, Kempten: The logo of the social media platform Twitter is seen on the display of an iPhone. Photo: Karl-Josef Hildenbrand/dpa

Twitter a aplicat o limită temporară la numărul de tweet-uri pe care utilizatorii le pot citi într-o zi, a anunțat Elon Musk, scrie BBC.

Într-un tweet de sâmbătă după-amiază, Musk a spus că conturile verificate sunt limitate la citirea a 6.000 de postări pe zi. Pentru conturile neverificate, numărul scade drastic la 600 de postări pe zi. Noii utilizatori neverificați pot accesa doar 300 de postări pe zi.

Musk a mai declarat că noua schimbare este temporară și a fost pusă în aplicare pentru a „aborda nivelurile extreme de distrugere a datelor și de manipulare a sistemului” . Este cea mai recentă întrerupere generalizată de când a achiziționat site-ul de social media la sfârșitul anului trecut.

Mulți utilizatori care au încercat să acceseze sau să posteze conținut pe site-ul Twitter sau în aplicația mobilă au fost întâmpinați cu un mesaj de eroare ,,Limită depășită” sau ,,Nu se pot prelua tweet-uri”. Mii de persoane au raportat probleme cu Twitter, potrivit NBC News.

Citește și

Regele Willem-Alexander al Olandei a prezentat scuze pentru rolul ţării sale în comerţul cu sclavi

VIDEO. Max Verstappen a câștigat cursa de sprint a GP-ului de F1 al Austriei, pe fondul unei dispute cu Sergio Pérez

Telescopul spațial european Euclid a fost lansat într-o misiune de a explora „universul întunecat”

Exit mobile version