• După ce Musk schimbat numele platformei X, unul dintre utilizatori s-a trezit fără cont.
  • Elon Musk i-a dat șansa doar să își aleagă un nou username din cele neadjudecate sau inactive, alături de câteva mici avantaje.
  • Miliardarul lansează un program de recompensare a creatorilor de conţinut.

Elon Musk își impune dictatura pe Twitter. După ce a schimbat numele platformei X, unul dintre utilizatori s-a trezit fără cont.

Luni, Elon Musk a schimbat denumirea platformei în X. Până marți seară, username-ul X îi aparținea lui Gene Hwang, un fotograf din San Francisco, care îl deținea din 2007.

Hwang a primit un email din partea companiei la care spune el că se aștepta. Astfel a aflat că rețeaua socială i-a luat username-ul fără compensații. Emailul nu îi oferea prea multe opțiuni, dar el spune că nu s-a supărat.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Elon Musk i-a dat șansa doar să își aleagă un nou username din cele neadjudecate sau inactive, alături de câteva mici avantaje. Cum ar fi – obiecte cadou sub brandul X și o vizită exclusivă la sediul companiei pentru a-i cunoaște pe membrii echipei.

Elon Musk are de gând să facă multe schimbări pe platformă. Miliardarul lansează un program de recompensare a creatorilor de conţinut. Există o serie de criterii pentru admiterea în noul program. Utilizatorii trebuie să aibă cel puţin 500 de urmăritori, peste 15 milioane de afişări în ultimele trei luni şi să fie abonați Blue.

Citește și