• Weekend-ul acesta încheie luna iulie. Iată ce evenimente te așteaptă în „luna lui Cuptor”.
  • Astăzi în Capitală, de la ora 19:00, ai un concert al trupei Vama, la Arenele Romane.
  • În 30 iulie, la Constanța, de la ora 10.00, ai parte de un Treasure hunt.

Weekend-ul acesta încheie luna iulie. Iată ce evenimente te așteaptă în „luna lui Cuptor”.

Astăzi în Capitală, de la ora 19:00, ai un concert al trupei Vama, la Arenele Romane. Te așteaptă peste 2 ore și jumătate de muzică, colaborări și distracție.

Fugim spre Cluj Napoca, ca să prindem primul festival zero-waste din România, care aduce sustenabilitatea și arta în armonie. „Zaiafet pe Lună”, organizat de Asociația Verde-n Față. Festivalul a început la ora 12:00 și se desfășoară până pe 30 iulie în parcul istoric Teleki din Luna de Jos.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
SUNTEM ÎN TOPUL DESTINAȚIILOR
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN AFGANISTAN
ELEVII ROMÂNI MERG ÎN ITALIA
NADAL PIERDE LA ROMA

Rămânem în zona sustenabilă, dar plecăm din Cluj cu destinația Târgu-Mureș, unde, până în 30 iulie, are loc „Desculț în iarbă”. Un eveniment care te scapă de aglomerația urbană – deci ai muzică, umor, filme și diversitate gastronomică la Complexul ”Weekend”.

Mergem mai la sud, mai exact – Sibiu, unde te așteaptă Festivalul ARTmania. Până în 30 iulie, în Piața Mare din Sibiu, te așteaptă un line-up interesant, și să nu mai vorbim de conceptul scenelor inspirate din Odin. Deci, ARTmania 2023 promite un festin de viking.

Pentru că e weekend, fugim și la mare. În 30 iulie, la Constanța, de la ora 10.00, ai parte de un Treasure hunt. Așa că vino pe Faleza Cazinoului, la un joc de descoperire, nu de noroc. Dar cu siguranță ai noroc.

Citește și