• Twitter a părut să sufere o nouă întrerupere luni, utilizatorii fiind deconectați de pe platformă.
  • Problema a continuat în timpul Met Gala, un eveniment de obicei cu trafic ridicat deoarece utilizatorii discută despre moda celebrităților.
  • Defecțiunea a fost cauzată de o implementare defectuoasă a front-end-ului, potrivit unui reporter de tehnologie de la NYT.

Twitter a părut să sufere o altă problemă luni, când utilizatorii de desktop au raportat că au fost deconectați în mod repetat de pe platformă, scrie Business Insider. Downdetector, care permite utilizatorilor să raporteze singuri problemele, a atins un vârf de 4.143 de rapoarte imediat după ora 16:00- cu câteva ore înainte ca celebritățile să ajungă pe covorul roșu pentru Met Gala. Numărul rapoartelor de probleme nu a revenit la normal decât imediat după miezul nopții.

Pare mai puțin ideal faptul că Twitter deconectează persoanele care folosesc serviciul pe desktop în timpul Met Gala, un eveniment cu trafic ridicat pentru platformă”, a scris pe Twitter Ryan Mac, reporter de tehnologie la New York Times.

Gala plină de vedete, organizată de Vogue, atrage de obicei comentarii vaste deoarece celebritățile sunt îmbrăcate în modă haute couture, tema din acest an onorându-l pe designerul Karl Lagerfeld. Costumul de pisică al lui Jared Leto, apariția unui gândac și aparenta relație a editorului Vogue Anna Wintour cu Bill Nighy au fost subiecte fierbinți de conversație pe Twitter, alături de obișnuitele critici vestimentare.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?

Mac a raportat ulterior că întreruperea a fost cauzată de o implementare front-end greșită”, ceea ce înseamnă că personalul Twitter a încercat să lanseze o modificare vizuală a interfeței platformei, dar lansarea acesteia a cauzat probleme neintenționate. Elon Musk a trimis mai devreme un e-mail intern în care menționa că, deși dezvoltarea se desfășoară rapid, fiabilitatea sistemului ar trebui să fie întotdeauna primordială”.

Citește și