• Unul dintre cele mai populare trenduri pe TikTok este „age filter”.
  • Tiktokerii pot vedea astfel cum vor arăta la bătrânețe folosind un filtru.
  • Tendința vanilla girl a luat avânt pe TikTok în 2022.

TikTok are reputația de a genera provocări amuzante și trenduri care rămân în online multe luni și atrag urmăritori. Unele dintre ele atrag și reacții negative.

Unul dintre cele mai populare trenduri pe TikTok este „age filter”. Tiktokerii pot vedea astfel cum vor arăta la bătrânețe folosind un filtru. Și Kylie Jenner l-a încercat. Zeci de utilizatori au realizat clipuri în care prezintă filtrul, deși destul de mulți au fost nemulțumiți sau șocați de rezultate, unii au spus că sunt mult mai motivați acum să folosească protecție solară.

Dacă stai pe TikTok zilnic, este posibil ca măcar o dată să îți apară în feed un clip cu o sticlă de vin care se rostogolește pe scări până când, evident, se sparge. Este un nou trend numit- bottle rolling. Numeroase videoclipuri au adunat milioane de vizualizări. Unii abonați spun că aceste tiktokuri îi relaxează, dar există și un val mare de critici, legate de risipa făcută astfel și de cioburile rătăcite care te pot răni.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Ultimul trend este -Vanilla girl aesthetic. Tendința vanilla girl a luat avânt pe TikTok în 2022, dar încă își păstrează popularitatea. Ca să fii o vanilla girl- trebuie să ai un look natural, adesea părul blond, să porți haine bej, să bei cafea cu lapte de ovăz și mai ales să folosești un parfum cu aromă de vanilie.

Citește și