• Un american care purta tanga roșie pe post de mască de protecție a fost dat jos din avion.
  • Bărbatul protesta față de restricțiile absurde anti-COVID-19.
  • Regula spune că pasagerii pot să dea jos masca după ce ajung la altitudinea de croazieră.

Coronavirusul a întors lumea cu susul în jos și cu josul în sus. Un american a fost coborât cu forța din avion pentru că purta lenjeria intimă…la cap.

Folosea o pereche roșie de tanga pe post de mască de protecție. A părăsit aeronava, nu înainte să explice că gestul lui este un protest față de absurditatea restricțiilor anti-COVID. Alți șapte călători au fost de acord. Au coborât o dată cu protestatarul din avion, deși echipajul nu le ceruse asta.

Adam Jenne: Nu este nimic mai absurd decât să port o mască până când ajung la altitudinea de croazieră, astfel încât să pot comanda o gustare, covrigei. Și ce e mai bun pentru a ilustra această absurditate decât să port lenjerie de damă în loc de mască?!

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

De când cu pandemia de COVID-19, imaginația oamenilor a luat-o razna, poate ca să compenseze frustrarea venită din pierderea libertății.

De pildă, cineva a inventat masca de protecție făcută din cupe de sutien. Într-o varietate de nuanțe și texturi. Un spaniol a simțit, însă, nevoia să fie protejat din cap până în picioare. Și a purtat un costum de dinozaur. Polițiștii nu au apreciat însă gluma. Un italian a prețuit invenția, dar pentru că era însetat de noi descoperiri, a inovat și el ceva.