• Un mire care și-a împărtășit nunta extravagantă pe TikTok s-ar putea confrunta cu închisoarea.
  • Acuzațiile provin dintr-un incident din martie în care poliția spune că Jacob LaGrone a tras cu arma spre ei.
  • Dacă va fi găsit vinovat, el riscă închisoare pe viață.

Un mire a cărui nuntă de milioane de dolari la Paris a captat atenția a milioane de utilizatori de pe TikTok riscă închisoarea pe viață pentru că a împușcat ofițerii de poliție din nordul Texasului, scrie Business Insider.

Supranumită „nunta secolului”, sărbătoarea de cinci zile a nunții pentru mire Jacob LaGrone și soția sa Madeline Brockway, fiica unui dealer de mașini, a devenit virală pe platforma video datorită opulenței expuse.

În spatele cortinei nunții lor fastuoase se aflau mai multe acuzații care decurg dintr-un incident din 14 martie în care au fost implicați trei ofițeri de poliție, a raportat WFAA. LaGrone a fost pus sub acuzare în martie, după ce ofițerii au spus că au fost împușcați în timp ce răspundeau la un raport conform căruia o armă de foc a fost descărcată într-o casă. LaGrone a fost acuzat de trei capete de acuzare de agresiune gravă asupra unui funcționar public și ar putea risca o închisoare pe viață.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

LaGrone și-a plătit cauțiunea de 20.000 de dolari, a raportat The Washington Post. Acestuia i s-a oferit un acord de pledoarie pe 25 de ani, dar nu a acceptat. El a participat joi la o audiere în județul Tarrant.

Citește și