• Elon Musk a decis să limiteze temporar numărul de tweet-uri pe care oamenii le pot citi în fiecare zi.
  • Unii utilizatori au fost revoltați de noua politică.
  • Vedeta YouTube MrBeast a scris: Mi-am atins limita de vizualizare a tweet-urilor pe ziua de azi. Ce fac cu viața mea acum?”.

În cadrul ultimei sale schimbări de pe Twitter, Elon Musk a decis să controleze temporar numărul de tweet-uri pe care utilizatorii le pot citi în fiecare zi. Sâmbătă, Musk a anunțat limita zilnică, unele conturi fiind restricționate la 300 de postări, informează Business Insider.

Musk a spus că utilizatorii verificați vor putea citi 6.000 de mesaje pe zi, în timp ce conturile neverificate și cele nou create fără verificare vor putea citi doar 600 sau 300 de mesaje pe zi. Decizia a stârnit reacții negative și, în câteva ore, miliardarul a declarat că a extins limitele la 10.000 pentru utilizatorii verificați, la 1.000 pentru utilizatorii neverificați și la 500 pentru utilizatorii nou-veniți.

Vineri, Musk a modificat și regulile Twitter pentru a împiedica utilizatorii neînregistrați să vizualizeze tweet-urile fără să se înregistreze. El a declarat că această măsură face parte din acțiunile drastice și imediate” de restricționare a accesului la tweet-uri deoarece companiile de inteligență artificială furau datele Twitter.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
CE SERIAL PĂRĂSEȘTE JENNA ORTEGA?
BEYONCE INTRĂ ÎN DICȚIONAR
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT

În ciuda faptului că Musk a insistat că restricțiile sunt temporare, unii utilizatori au fost confuzi și iritați de schimbarea bruscă a regulilor. Cum naiba mi-am folosit deja toate limitele de viteză”, a scris pe Twitter Rawsalerts, un cont media, împreună cu o captură de ecran a cronologiei limitate a contului. Acum nu pot vedea nici măcar propriile mele tweet-uri. Ce se întâmplă?”

Vedeta YouTube MrBeast a intervenit: Mi-am atins limita de vizualizare a tweet-urilor pe ziua de azi. Ce fac cu viața mea acum?”. Este timpul să renunț la Twitter în acest moment”, a postat Matt Navarra, un expert în social-media, ca răspuns la un alt utilizator care s-a plâns că nu poate accesa conținutul său.

Alții s-au apucat să glumească pe seama noilor restricții. Un utilizator a făcut haz de necaz pe seama riscului ca politica să reducă vizualizările: Babe no your tweet’s a banger! Toată lumea tocmai și-a depășit limita de viteză înainte de a-l vedea! Babe, ai încredere în mine!” Un altul a glumit pe seama încercărilor lor de a încetini defilarea, postând un meme cu textul: Eu încerc să nu derulez repede și să nu-mi irosesc limita de 600 de tweet-uri”.

Citește și