• Cel mai recent secret destăinuit de o însoțitoare de bord pe contul ei TikTok a fost motivul pentru care pasagerii nu ar trebui să bea cafea sau ceai în timpul zborului.
  • O declarație care a șocat mii de utilizatori care au dat asigurări că nu vor mai bea niciodată aceste lichide în avion.

În aceste luni de vară, milioane de oameni din întreaga lume vor lua avioanele spre destinațiile lor preferate de vacanță: fie că este vorba de o insulă paradisiacă în mijlocul Pacificului sau de o călătorie în satul familiei pentru a fi alături de cei dragi.

Ceea ce este clar este că acest mijloc de transport generează multă intrigă în rândul pasagerilor care nu vor să piardă niciun detaliu din ceea ce se întâmplă în călătoriile lor la bordul unui avion. Din acest motiv, rețelele de socializare sunt pline de videoclipuri virale cu piloți, stewardese și însoțitori de bord care dezvăluie unele dintre cele mai bine păstrate secrete ale companiilor aeriene.

Cel mai recent secret destăinuit de o însoțitoare de bord pe contul ei TikTok a fost motivul pentru care pasagerii nu ar trebui să bea cafea sau ceai în timpul zborului. O declarație care a șocat mii de utilizatori care au dat asigurări că nu vor mai bea niciodată aceste lichide în avion.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

După cum a declarat însoțitoarea de bord Cierra Mistt: „Apa pe care o folosim pentru cafea și pentru ceai provine din același loc și, ghiciți ce? Nu este niciodată curățată”, a spus ea, adăugând: „Și, deși compania aeriană le poate spune pasagerilor că face teste regulate de calitate a apei, nouă ni se spune că durează între șase și nouă luni pentru ca un singur test să fie făcut într-un avion.

Ca și cum declarația ei nu ar fi fost de ajuns, Cierra ne asigură că „Nu vor curăța acel rezervor decât dacă vor găsi ceva”. Din același motiv, utilizatorul a explicat că niciun membru al echipajului nu ingerează aceste lichide în timpul zborului, cu excepția cazului în care este extrem de disperat.

@cierra_mistt

secrets about pilots and flight attendants (p.2) ✈️ ♬ original sound – Knock-Off Sprite