• Utilizatorii de iPhone pot folosi acum parole pentru a se autentifica în loc să primească un SMS.
  • Whatsapp a declarat pe X, fostul Twitter, că această funcție reprezintă „o modalitate mai sigură de conectare”.
  • Utilizatorii pot angaja asistentul, numit Meta Llama 3, în feed-uri, chat-uri și căutări în toate aplicațiile.

WhatsApp, populara platformă globală de mesagerie deținută de Meta, a lansat noi caracteristici, inclusiv o modalitate diferită de conectare și un asistent de Inteligență Artificială în aplicație, relatează Time.

Utilizatorii de iPhone pot folosi acum parole pentru a se autentifica – ceea ce înseamnă că pot accesa aplicația folosind Face ID, Touch ID sau codul de acces al iPhone-ului – în loc să primească un SMS pentru a se autentifica.

Whatsapp a declarat pe X, fostul Twitter, la 24 aprilie, că această funcție reprezintă „o modalitate mai sigură de conectare”. De asemenea, ea evită orice potențiale provocări legate de primirea unui SMS pentru a se conecta, compania adăugând: „călătoriți? fără rețea? nicio problemă”.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
PROTESTE LA EUROVISION
CUM ARATĂ UE FĂRĂ GEN Z?
EUROPA TE CHEAMĂ ÎN VACANȚA DE VIS
MĂNÂNCI MAI PUȚIN, TRĂIEȘTI MAI MULT?

Aplicația de mesagerie a lansat deja passkey pentru utilizatorii Android în octombrie, după cum demonstrează o postare împărtășită pe Threads, o altă platformă de socializare Meta.

De asemenea, persoanele cu telefoane Google Pixel 8 și 8 Pro pot folosi acum Face Unlock, în loc de amprenta digitală sau PIN, pentru a debloca și vizualiza mesajele pe WhatsApp, după cum a raportat 9to5Google.

O altă schimbare a sosit recent și în aplicația de mesagerie. Pe 18 aprilie, Meta a extins un nou asistent de inteligență artificială pe toate platformele sale sociale-Facebook, Instagram, Messenger și WhatsApp.

Utilizatorii pot angaja asistentul, numit Meta Llama 3, în feed-uri, chat-uri și căutări în toate aplicațiile pentru a obține informații și a genera imagini „fără a fi nevoie să părăsească aplicația pe care o utilizați”, a precizat compania.

Citește și