• Luni, 5 aprilie 2021, Yahoo a anunțat că va închide platforma Yahoo Answers pe 4 mai.
  • Yahoo Answers este cunoscută atât pentru întrebările și răspunsurile utile, care pot ajuta în diverse situații, dar și pentru întrebările comice care expun cele mai ciudate sau lipsite de sens curiozități ale oamenilor.
  • Mai jos poți citi 12 dintre cele mai comice întrebări postate de-a lungul timpului pe Yahoo Answers.

Yahoo a anunțat luni că platforma Yahoo Answers va fi închisă pe 4 mai 2021, relatează BuzzFeed.

Yahoo Answers este o platformă pe care utilizatorii postează întrebări, iar comunitatea oferă răspunsuri.

Răspunsurile care sunt de ajutor pentru utilizatori sunt votate. La fel și întrebările. Astfel, cei care activează pe Yahoo Answers își cresc vizibilitatea și devin o sursă de încredere pentru ceilalți.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Totuși, Yahoo Answers a fost de-a lungul timpului și o sursă de distracție la nivel global. Unele postări de pe platformă sunt de-a dreptul comice și oricât de serioasă ar fi întrebarea sau persoana din spatele întrebării, nu ai cum să nu râzi.

Poți citi cele mai comice postări de pe Yahoo Answers mai jos.

1 – „De ce nu-mi răspunde YouTube la telefon? Vreau să-mi urc contentul pe YouTube și nu știu cum. Am nevoie de ajutor de la YouTube”

Întrebare pe Yahoo Answers
Sursa Foto: BuzzFeed

Probabil că primul lucru la care te gândești când citești această întrebare este „Să vină domnul Zuckerberg să-mi dea vizualizările înapoi”, așadar iată că se poate și peste hotare, nu numai în România.

„Cum faci ca YouTube să vină să te filmeze?”, este una dintre întrebările de pe Yahoo Answers.

Problema utilizatorului este următoarea: „I-am tot sunat pe cei de la YouTube toată ziua, să vină să mă filmeze, dar nu mi-au răspuns. Cum își urcă alți creatori de conținut video-urile pe YouTube? Am niște chestii foarte amuzante, dar se pare că YouTube nu va veni să mă filmeze”.

2 – Laptopul meu devine mai greu dacă-l încarc cu multe fișiere?”

Întrebare ciudată pe Yahoo Answers
Sursa Foto: BuzzFeed

„Am un MacBook Air care cântărește 1 kilogram. Dacă descarc mai multe fișiere și le stochez pe laptop, va deveni mai greu?”.

La o astfel de întrebare nu ai cum să nu primești un răspuns pe măsură: „Da, al meu are în el tone de fișiere. Acum trebuie să folosesc un motostivuitor ca să-l mut dintr-o cameră în alta”.

3 – „Ce melodie are versurile royals royals?”

„Ce melodie are versurile royals royals?”
Sursa Foto: BuzzFeed

„Royals royals, apoi mai spune ceva, apoi din nou royals royals, apoi pe un fundal sonor spune din nou royals royals”, spune utilizatorul de Yahoo Answers.

Probabil doar moderatorul unui post local de radio din Spania ar putea să-l ajute pe curiosul de mai sus, având în vedere că și-a dat seama rapid că „Are those Reebok or Nike” se referă de fapt la „This is the Rhythm of the Night”.

4 – „În trecut, oamenii vedeau doar în alb și negru?”

Întrebare pe Yahoo Answers despre filmele alb-negru
Sursa Foto: BuzzFeed

„Eram cumva daltoniști cu 50 de ani în urmă?”. Se pare că întrebarea nu a primit răspuns, dar oare ce am putea spune despre filmele mute? Oare erau oamenii și surzi cu 50 de ani în urmă?

5 – „Dacă părinții lui Batman sunt morți, cum s-a născut Batman?”

Întrebare pe Yahoo Answers despre părinții lui Batman
Sursa Foto: BuzzFeed

Am putea spune că întrebarea face parte din categoria „Cine a fost primul, oul sau găina”.

Totuși, utilizatorul își explică și curiozitatea: „Nu prea are sens filmul, cum ar putea doi părinți morți să facă un copil? Oare s-a luat chestia asta în considerare?”.

6 – „Cum ai putea să-l ilustrezi pe Joe Biden astfel încât să arate sexi?”

Răspunsul primit: „Nu este posibil”.

7 – „Credeți că oamenii vor putea păși vreodată pe Soare?”

Călătoriile pe Soare
Sursa Foto: BuzzFeed

Chiar mă gândeam cât de tare a fost că un om a reușit să meargă pe Lună sau pe Marte. Mă întrebam dacă este posibil ca cineva să meargă vreodată pe Soare. Știu că-i foarte cald acolo, dar mă gândesc că dacă mergi iarna ar putea fi posibil”, scrie un utilizator.

„Dacă o vor face, ar trebui să meargă noaptea”, este răspunsul primit. Totuși, persoana din spatele întrebării inteligente a revenit cu un comentariu: „Foarte bună idee. Nu m-am gândit la asta. Oamenii sunt așa de proști. De ce nu s-au gândit la asta până acum?”.

8 – „Credeți că NASA a inventat tunetele pentru ca noi, oamenii, să nu auzim sunetul bătăliilor spațiale?”

Persoana în cauză a primit probabil mai multe răspunsuri, dar cel mai bun dintre ele a fost votat: „Credem că ar trebui să faci un control medical”.

9 – „Soția mea tocmai și-a schimbat statusul relației pe Facebook, din căsătorită în văduvă. Ar trebui să-mi fac griji?”

Status de Facebook schimbat
Sursa Foto: BuzzFeed

Utilizatorul a primit 14 răspunsuri la întrebare, dar se pare că unul dintre ele a fost cel mai bun: „Da, frate, e cazul să fugi”.

10 – Imprimanta mea printează gif-uri care nu se mișcă. Nu funcționează corect?”

„Tot încerc să printez un fișier gif, dar de fiecare dată când scot hârtia, imaginea nu se mișcă”, spune utilizatorul de Yahoo Answers.

Probabil că nimeni nu a găsit un răspuns pentru această întrebare. Încă.

11 – „Cum aduc o prăjitură la starea sa inițială?”

Întrebare ciudată pe Yahoo Answers
Sursa Foto: BuzzFeed

Răspunsul primit: „Pune-o înapoi în cuptor, setează o temperatură negativă, las-o acolo exact cât ai lăsat-o când s-a copt. Dar trebuie să fie exact aceeași perioadă de timp! Dacă o lași mai mult, făina s-ar putea transforma în grâu, iar ouăle în pui. Nu mă întreba cum se întâmplă asta”.

12 – „Când a avut loc 9/11?”

Întrebarea nu mai are nevoie de explicație, pare că utilizatorul chiar vrea să știe când s-a întâmplat asta. Totuși, a primit un răspuns pe măsură: „E ca și cum ai întreba ce înseamnă literele U.S. de pe căsuțele poștale din America”.